Μιχάλης Κοκολάκης: Κύριε Παπανικολάου, γιατί δεν ρωτάτε τους… υποψηφίους σας;

Newsroom
Newsroom

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης αναφέρει: 

"Μια αναγκαία διευκρίνιση, για την ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην κατασκευή του Βιολογικού Μεγάλης Βρύσης, Αγίου Θωμά και Πρεβελιανών

Δυστυχώς, ο κατήφορος δεν έχει τέλος… 

Αυτή την φορά, ο κ. Παπανικολάου θριαμβολογεί (;!) για την ακύρωση, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην έγκριση της απευθείας αγοράς ακινήτου, για την χωροθέτηση, κατασκευή και λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων για τους οικισμούς Μεγάλης Βρύσης, Αγίου Θωμά και Πρεβελιανών. Το συγκεκριμένο θέμα δεν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο εκτάκτως, αλλά ως τακτικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και συζητήθηκε νόμιμα, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας. 

Είναι, πραγματικά, αδιανόητο πώς ένας άνθρωπος που καυχιέται διαρκώς για τις υψηλές θέσεις που κατείχε και για τις γνώσεις που, όπως λέει, αποκόμισε, αδυνατεί να κατανοήσει το περιεχόμενο ενός δημοσίου εγγράφου.

Όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στην απόφαση, η ακύρωση δεν οφείλεται σε κανενός είδους παρανομία, σφάλμα ή παρατυπία, αλλά αποκλειστικά και μόνο στην απουσία 12 εκ των 27 δημοτικών συμβούλων από την συνεδρίαση. Από τους 12 απόντες, οι 8 είναι υποψήφιοι του κ. Παπανικολάου (!) - οι οποίοι προφανώς απουσίαζαν… τυχαία, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συνεννόηση μεταξύ τους και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα, ενώ ο ένατος είναι ο - γνωστός και μη εξαιρετέος - πολιτικός καθοδηγητής του, τον οποίο επαινεί σε κάθε ευκαιρία!

Αυτό που σίγουρα δεν είναι τυχαίο, είναι το γεγονός ότι εκείνοι που συστηματικά υπονομεύουν, καθυστερούν και παρεμποδίζουν, με διάφορα τερτίπια, ό,τι καλό γίνεται στον Δήμο μας τα τελευταία 4 χρόνια, βρίσκονται σήμερα στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπανικολάου.

Επί της ουσίας, το θέμα θα έρθει ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση, ακριβώς, με την ίδια εισήγηση. Συμβουλεύουμε τον κ. Παπανικολάου, που τότε θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση, να το υπερψηφίσει, καθώς η κατασκευή νέου Βιολογικού για την κάλυψη των αναγκών των οικισμών Μεγάλης Βρύσης, Αγίου Θωμά και Πρεβελιανών, είναι απολύτως αναγκαία".
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ