Μιχάλης Κοκολάκης: Περιοδεία και εγκαίνια εκλογικού κέντρου στην Γέργερη

Newsroom
Newsroom

Αρκετός κόσμος έδωσε το "παρών"

Στη Γέργερη, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με νέους, γυναίκες, οικογενειάρχες, συνταξιούχους, εργαζομένους και επιχειρηματίες, για τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και για τους επόμενους στόχους, τις προτεραιότητες και όσα πρέπει να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, βρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και υποψήφιοι της Μεγάλης Γόρτυνας.

Ακολούθησαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεγάλης Γόρτυνας, σε κλίμα ενθουσιασμού, ελπίδας και αισιοδοξίας και με την συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών, από την Δ.Ε. Ρούβα, αλλά και τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες. Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς Σταύρος Ξημεράκης και Μιχαήλ Τσακαλάκης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

koko

«Στην Γέργερη, την Νύβριτο, τον Πανασό, υλοποιήθηκαν μέσα σε μία τετραετία σημαντικά έργα και παρεμβάσεις. Δεν σταματάμε όμως εδώ! Κοιτάζουμε μπροστά, θέτουμε μαζί νέους στόχους και προτεραιότητες, λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες ανάγκες, αλλά και τις προοπτικές και δυνατότητες της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα, που τόσα πολλά έχει προσφέρει στον τόπο μας, χάρη στην σπουδαία ιστορία, την φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό, τους φιλόξενους ανθρώπους της! Δίνουμε ενωμένοι τον απαιτητικό, αλλά όμορφο αγώνα για το παρόν και το μέλλον μας! Πάμε μαζί να χτίσουμε την Μεγάλη Γόρτυνα που μας ενώνει! Την Μεγάλη Γόρτυνα που μας αξίζει! Την Μεγάλη Γόρτυνα που ονειρευόμαστε!» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, των υποψηφίων συμβούλων και προέδρων δημοτικών κοινοτήτων.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ