«Μικροϊστορίες» στο Livetalks με τον Γιώργο Αεράκη

«Μικροϊστορίες» στο Livetalks με τον Γιώργο Αεράκη

Κάθε Πέμπτη απόγευμα, πολλές ιστορίες και καλή μουσική

Μια νέα εκπομπή έρχεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του Livetalks

O Γιώργος Αεράκης ξεκινά την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου τις «Μικροϊστορίες» του. Στέλεχος για πολλά χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο και τώρα επίτιμος πρόξενος του Λουξεμβούργου στην Κρήτη, με θητεία στην προεδρία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών αλλά και έχοντας υπηρετήσει και την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Ηρακλείου, ο Γιώργος Αεράκης έχει σίγουρα πολλές ιστορίες να διηγηθεί. 

Όπως λέει ο ίδιος:

"Κάθε Πέμπτη στις 5 το απόγευμα μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω της διαδικτυακής συχνότητας του Livetalks και την εκπομπή «Μικροϊστορίες». Η γενική ιδέα - το concept που λένε στο χωριό μου - της εκπομπής είναι πάνω-κάτω είναι το εξής: Θα σχολιάζουμε μια ιστορία με μουσική. Η ιστορία μπορεί να είναι δική μου, να την έχω ακούσει από κάποιον άλλον, να την έχω διαβάσει ή απλούστατα να είναι η σκηνή μιας ταινίας.
Τα σχόλια θα αφορούν σε ανθρώπους, τόπους, εποχές, συνήθειες.
Αυτή την Πέμπτη θα είμαι μόνος μου. Δεν θα είναι όμως έτσι κάθε φορά".Γιώργος Αεράκης


 

Ο Γιώργος Αεράκης γεννήθηκε στα Ανώγεια και μεγάλωσε στο Ηράκλειο.
Την δεκαετία του '80, κατόπιν επιτυχίας του σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπηρέτησε την Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση επί σειρά ετών με έδρα το Λουξεμβούργο. Ασχολείται ενεργά με τα κρητικά πολιτιστικά πράγματα από το 1993 που δημιούργησε τον Σύλλογο Κρητών Λουξεμβούργου του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος για πολλές θητείες. Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού και μέλος του Δ.Σ. της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης.

Το 2008 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών που αποτελεί το Ανώτατο Θεσμικό Όργανο των Κρητών της διασποράς.

Την τετραετία 2011 - 2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Ηρακλείου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ