Μηνάς Καπετανάκης: Τα έργα στο στάδιο Ελευθερίας, η νέα πισίνα και οι παρεμβάσεις στο κολυμβητήριο Ηρακλείου
Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ στο Podcast του Cretalive
Aπό τη… σκυταλοδρομία για το νέο ταρτάν στο στάδιο της Ελευθερίας, “βουτιά” στα… βαθιά για την νέα 25αρα πισίνα και τις λοιπές παρεμβάσεις στο κολυμβητήριο Ηρακλείου: και τα δύο σοβαρά – για το αθλητικό μέλλον του Ηρακλείου- ζητήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί η διοίκηση του ΕΑΚΗ, υπό τον Μηνά Καπετανάκη, άμα τη λήψει των καθηκόντων της, δρομολογήθηκαν βρίσκοντας τη θετική ανταπόκριση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Νίκου Βρούτση.
Οι παρεμβάσεις στην πρώτη περίπτωση εξελίσσονται κανονικά και γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου το σκαμμένο σήμερα κομμάτι του στίβου, που “κυκλώνει” την ιστορική εγκατάσταση, να κοσμείται ως το καλοκαίρι από έναν σύγχρονο και ασφαλή τάπητα για αθλητές και αθλούμενους.
Στο δεύτερο μέτωπο, η νέα πισίνα και η συντήρηση της υπάρχουσας αποσκοπούν ανάμεσα σε άλλα στην ενίσχυση της δημοφιλίας της κολύμβησης στην τοπική κοινωνία. Περί τα 1.500 άτομα σήμερα κάνουν – και μαθαίνουν - ελεύθερο, ύπτιο και “πεταλούδα”.
Ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου Μηνάς Καπετανάκης, σε συνέντευξή του στο Podcaast του Cretalive, παρέθεσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και των δύο έργων, κόστους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μοιράστηκε και το προσωπικό του όραμα για μια νέα 50αρα πισίνα, αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
