Το μήνυμα του δημάρχου Βιάννου για τη γιορτή της μητέρας

Το μήνυμα του δημάρχου Βιάννου για τη γιορτή της μητέρας

"Οφείλουμε, ως ελάχιστο φόρο τιμής, να στηρίζουμε έμπρακτα τις μητέρες, με πράξεις και έργα" αναφέρει ο Μηνάς Σταυρακάκης

Στον διαχρονικό ρόλο της μητέρας και τη στήριξή της στον θεσμό της οικογένειας αναφέρεται στο μήνυμα του με αφορμή τη σημερινή ημέρα ο δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταυρακάκης αναφέρει:

"«Η Ημέρα της Μητέρας, διαχρονικά, δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο, από την ευκαιρία να τιμήσουμε την προσφορά κάθε μητέρας σε όλο τον κόσμο και τον κομβικό της ρόλο για τη διασφάλιση του κορυφαίου θεσμού, αυτού της οικογένειας.

Η αγάπη και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε προς τη μητέρα μας και προς όλες τις μητέρες του κόσμου, είναι κάτι αυτονόητο.

Ταυτόχρονα οφείλουμε, ως ελάχιστο φόρο τιμής, να στηρίζουμε έμπρακτα τις μητέρες, με πράξεις και έργα, καθώς η προστασία τους, αποτελεί το «κλειδί» για την διατήρηση του κοινωνικού μας ιστού, αλλά και για τη διαμόρφωση, τόσο του «ζωτικού» κυττάρου της οικογένειας, όσο και της διάπλασης του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των επόμενων γενιών.

Για αυτό τιμούμε τη μητέρα και συνειδητοποιούμε τη σημασία της αποστολής της. Η αγάπη μας προς τις μητέρες είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε ως ανταπόδοση στα πρόσωπα τους. 
Η Δημοτική Αρχή Βιάννου εύχεται χρόνια πολλά στις μητέρες όλου του κόσμου!»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ