Μηνύματα νίκης από τον Λιμένα Χερσονήσου για την παράταξη "Μαζί με Όραμα"

Newsroom
Newsroom

Ο υποψήφιος δήμαρχος και η πολυπληθής ομάδα των υποψηφίων του εισέπραξαν τις επευφημίες και τα χαμόγελα των κατοίκων στον Λιμένα Χερσονήσου.

Με μηνύματα νίκης και έκδηλο τον ενθουσιασμό των πολιτών, συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο Λιμένα Χερσονήσου η περιοδεία του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη και του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα». 

Ο υποψήφιος δήμαρχος και η πολυπληθής ομάδα των υποψηφίων  δημοτικών συμβούλων εισέπραξαν τις επευφημίες και τα χαμόγελα των κατοίκων, πολιτών που ζουν και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο Λιμένα Χερσονήσου.

mazi222

Στην παρέα τους μάλιστα προστέθηκαν και άνθρωποι,  που είχαν υπηρετήσει στο παρελθόν την αυτοδιοίκηση στη Χερσόνησο, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την στήριξη τους στον κ. Μεραμβελιωτάκη.

Κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου, Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και στην  παραλιακή ζώνη όλοι έσφιξαν το χέρι του υποψηφίου δημάρχου, συζητώντας μαζί του για τα χρόνια προβλήματα που τους δυσκολεύουν την καθημερινότητα τους, όπως το κυκλοφοριακό, η έλλειψη στάθμευσης, και η καθαριότητα, ζητήματα που βρίσκονται ήδη ψηλά στο πρόγραμμά του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα».

Στον Λιμένα Χερσονήσου ο Υποψήφιος Δήμαρχος είχε μια θερμότατη συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη, που επίσης στηρίζει τον συνδυασμό «Μαζί Με Όραμα».

mazi

Για πολλά χρόνια εξάλλου ο κ. Μεραμβελιωτάκης ήταν ένας από τους ποιο στενούς συνεργάτες του πρώην δημάρχου, καθώς είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος στην διάρκεια της θητείας του τελευταίου στο δήμο Χερσονήσου.

Ο κ. Μαστοράκης αγκαλιάζοντας τον φίλο του υποψήφιο δήμαρχο και απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα τόνισε πως απαιτείται δύναμη και δουλεία μια και οι δημότες της περιοχής καταστούν σαφές ότι ζητούν αλλαγή στο δήμο τους.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ