Μοιράστηκαν θερμαντικά σώματα στους οικίσκους

Μοιράστηκαν θερμαντικά σώματα στους οικίσκους

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα των σεισμόπληκτων

Θερμαντικά σώματα μοίρασε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στους σεισμόπληκτους που διαμένουν στους οικίσκους προκειμένου για να ζεσταθούν.

Υπενθυμίζεται ότι  - όπως έγραψε και το Cretalive - τα air condition λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών δεν δούλευαν με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί  εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τους σεισμόπληκτους. 

Στην έκκληση που είχε απευθύνει μέσω social media η Αποστολή Αγάπης για περίπου 50 σώματα που ήταν άμεση ανάγκη να βρεθούν, ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Φραγκάκης ανταποκρίθηκε άμεσα και δόθηκαν αρχικά 35. 

Η ανακοίνωση του Δήμου

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος αναφέρει

"Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, όντας σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, μόλις διαπιστώθηκε το πρόβλημα με τη θέρμανση στους οικίσκους, κινητοποιήθηκε άμεσα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα.
    Συγκεκριμένα, μόλις έγινε γνωστό το ζήτημα, δόθηκαν άμεσα, 30 θερμαντικά σώματα, τα οποία βρίσκονταν στις αποθήκες του Δήμου και άλλα 20, τα οποία προσφέρθηκαν από χορηγούς (τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους). 
    Παράλληλα  μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη με την Περιφέρεια Κρήτης, έφτασαν άλλες 40 σόμπες οι οποίες είναι έτοιμες να διατεθούν στους διαμένοντες στους οικίσκους, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, σε σχέση με την ηλεκτροδότηση και την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων."
 

 

Δείτε επίσης:

Αρκαλοχώρι: "Εκπέμπουν SOS" λόγω της κακοκαιρίας - Δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ