ΚΡΗΤΗ
Μόλις 21 ετών βρέθηκε νεκρός έξω από το δωμάτιο του!
Τρεις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες σε Ιεράπετρα, Ηράκλειο και Μαλεβίζι
Τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή, τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη, σε τρεις διαφορετικές περιοχές.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας 21χρονος βρέθηκε από τους γονείς του νεκρός, έξω από το δωμάτιο του, στην Ιεράπετρα. Ο νεαρός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή. Από τις Αρχές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Σε άλλη περίπτωση, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ένας 47χρονος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την οικογένειά του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 47χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Την ίδια ώρα, ένας 64χρονος στο Ηράκλειο, εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού του χωρίς τις αισθήσεις του, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη
