Ανείπωτη οδύνη για τον θείο και τον ανιψιό που "χάθηκαν" μεσα σε δεξαμενή

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο Μαρίνο και τον 16χρονο Χρήστο

"Μουδιασμένη" είναι τις τελευταίες ώρες η κοινωνία στην Αγία Βαρβάρα αλλά και στην Κρήτη γενικότερα από την διπλή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν θείος και ανιψιός βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα σε μια δεξαμενή.

Κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό των δύο ανδρών, του 50χρονου Μαρίνου Γουμενάκη και του 16χρονου Χρήστου Γουμενάκη  που "έφυγαν" από τη μια στιγμή στην άλλη και μάλιστα με τέτοιο τραγικό τρόπο.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν, ότι ο δίδυμος αδελφός του άτυχου ανήλικου, ήταν εκείνος που ανησύχησε, καθώς οι δύο άνδρες καθυστερούσαν, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τον πατέρα του, που  με τη σειρά του αναζήτησε τον 16χρονο και τον 50χρονο με την κατάληξη δυστυχώς να είναι τραγική.

Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης και θλίψης, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στους δύο αδικοχαμένους, θείο και ανιψιό.  Η κηδεία τους θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, ο 50χρονος άντρας και ο ανήλικος ανιψιός του χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ ο πρώτος έσπευσε να βοηθήσει τον δεύτερο που βρέθηκε μέσα στην δεξαμενή για να την καθαρίσει με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις. Η προσπάθεια του θείου να σώσει τον 16χρονο ανιψιό απέβη μοιραία καθώς και εκείνος λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Άνθρωποι που αντιλήφθηκαν πως οι δύο άνδρες είχαν πέσει μέσα στη δεξαμενή έσπευσαν να τους απεγκλωβίσουν κόβοντας τον πάτο της με ένα σβουράκι, δυστυχώς όμως και για τους δύο η μοίρα είχε αλλά σχέδια...

 

 

Φωτογραφία από Leo Hau από το Pixabay

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ