Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου ευχαριστεί...

Newsroom
Newsroom

Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου ευχαριστεί τη γνωστή μουσικοπαιδαγωγό και συνθέτρια κυρία Ρίκα Δεληγιαννάκη, καθώς  και την οικογένειά της, για τη δωρεά στο Μουσικό Σχολείο μεγάλου μέρους του προσωπικού της αρχείου.  Ιδιαίτερα ευχαριστεί  την ανηψιά της κυρία Ναταλία Δεληγιαννάκη και τον ανηψιό της κύριο Στρατή Δεληγιαννάκη για τη δωρεά μουσικών βιβλίων της Ρίκας Δεληγιαννάκη, dvd  και cd προς  αξιοποίησή τους για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.

Με την ευκαιρία αυτή και με κάποιες προηγούμενες δωρεές που έχουν γίνει στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου απευθύνονται θερμές ευχαριστίες:

  • Στην κυρία Ελένη Σφακιανάκη, για τη δωρεά όλων των μουσικών βιβλίων από το παλαιό κατάστημα μουσικών ειδών του πατέρα της.
  • Στον κύριο Κωστή Ρασιδάκη, για τη δωρεά πολλών βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη στη βιβλιοθήκη του Σχολείου μας.
  • Στην κυρία Πελαγία Σταυρακάκη, για τη δωρεά μουσικών οργάνων στη μνήμη του πατέρα της  Γεωργίου  Κουτσογιαννάκη.
  • Στην κυρία Νοέλλα Καράμπελα, για τη δωρεά του αρχείου της  αδερφής της Μερόπης Καράμπελα.
  • Στην κυρία Ευλογία Μαθιουδάκη για τη δωρεά ντραμς.
  • Στην κυρία Στασινοπούλου και στους κυρίους Σάμι Μουνταβάρη, Μανόλη Βραχνάκη, Προμηθέα Τρυφινόπουλο, Απόστολο Σακαλή, Γιώργο Χαλκιαδάκη,  για τη δωρεά cd, dvd, μουσικών οργάνων και λοιπού εξοπλισμού στο σχολείο.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τα Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όλων των προηγούμενων ετών, καθώς και τους συναδέλφους και τους παλιούς μας μαθητές, για τις δωρεές μουσικών οργάνων, βιβλίων, μουσικού εξοπλισμού αλλά και γενικότερου εξοπλισμού (όπως για παράδειγμα κουρτίνες και καρέκλες) που εξομαλύνουν και βοηθούν αποτελεσματικά την καθημερινότητά μας.

Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα την αφυπηρετήσασα συνάδελφο και πρώην υποδιευθύντρια του Σχολείου μας κυρία Σοφία Παπαδάκη, για τη δωρεά των πινάκων ζωγραφικής που φιλοτέχνησε η ίδια και κοσμούν τους τοίχους του Σχολείου μας.

Όλες αυτές οι πολύτιμες δωρεές συμβάλλουν έμπρακτα στο εκπαιδευτικό έργο και  στηρίζουν τη δημόσια δωρεάν μουσική παιδεία.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ