Μπαριτάκης: Κοντά στους δημότες της Βιάννου καθημερινά - Επίσκεψη σε χωριά της Εμπάρου

Newsroom
Newsroom

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους Συμβούλους του, στα πλαίσια των εξορμήσεων του, επισκέφτηκε χωριά του Δήμου Βιάννου και συγκεκριμένα του λεκανοπεδίου της Εμπάρου.

Συνεχίζει τις καθημερινές επαφές του με τους πολίτες ο κ. Παύλος Μπαριτάκης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» Παύλος Μπαριτάκης, μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους Συμβούλους του, στα πλαίσια των εξορμήσεων του, επισκέφτηκε χωριά του Δήμου Βιάννου και συγκεκριμένα του λεκανοπεδίου της Εμπάρου.

Στη διάρκεια των διαδοχικών συναντήσεων στα χωριά: Μιλιαράδων, Κατωφύγι, Ξενιάκο, Έμπαρο και Θωμαδιανό, έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα του Συνδυασμού και το σχεδιασμό που υπάρχει για το Δήμο, ενώ συζητήθηκαν τα θέματα που «καίνε» τους δημότες και καθιστούν δύσκολη την καθημερινότητα τους. 

Μπαριτάκης: Κοντά στους δημότες της Βιάννου καθημερινά - Επίσκεψη σε χωριά της Εμπάρου

 

Στο επίκεντρο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ζητήματα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση των συνθηκών ύδρευσης, με την ολοκλήρωση των μελετών του δικτύου αποχέτευσης και της Μονάδας επεξεργασίας λυμάτων, με τη βελτίωση του δικτύου άρδευσης μέσα από την επικαιροποίηση των σχετικών μελετών, αλλά και με τις αναγκαίες παρεμβάσεις στην αγροτική και δημοτική οδοποιία.

 

Μπαριτάκης: Κοντά στους δημότες της Βιάννου καθημερινά - Επίσκεψη σε χωριά της Εμπάρου

Ζητήματα, που περιλαμβάνονται ψηλά στην ατζέντα του κ. Μπαριτάκη και για τα οποία υπάρχουν λύσεις και θα δοθούν, με τον ίδιο να επισημαίνει για μια ακόμη φορά πως η Παράταξη «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» προχωρά δυναμικά, έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα του τόπου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ