Μπες και εσύ στην οικογένεια των super market Φαιστός!

Με δίκτυο καταστημάτων και στους 4 νομούς του νησιού, ούσα πρωτοπόρος στην εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, συνεχίζει την πορεία της με γνώμονα να εντείνει την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας

Η εταιρεία ΦΑΙΣΤΟΣ, μία Κρητική αλυσίδα Σούπερ και Μίνι Μάρκετ, με δίκτυο καταστημάτων και στους 4 νομούς του νησιού, ούσα πρωτοπόρος στην εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, συνεχίζει την πορεία της με γνώμονα να εντείνει την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας. Κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας, τα μικρομεσαία καταστήματα της Κρήτης κερδίζουν έδαφος στην τοπική αγορά και απολαμβάνουν μία σειρά προνομίων.

"Ακριβώς αυτό θέλουμε σαν εταιρεία και εκεί συνεχίζουμε να στοχεύουμε", δηλώνει στο Cretalive ο γενικός διευθυντής της ΦΑΙΣΤΟΣ, Λευτέρης Κουβίδης, ο οποίος προσδιορίζει τους στόχους και το όραμα: "Η ΦΑΙΣΤΟΣ στηρίζει τα λεγόμενα μικρομεσαία καταστήματα, τα οποία ολοένα κερδίζουν πόντους στην τοπική κοινωνία του νησιού. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και μία πλούσια και ανταγωνιστική γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Με εμάς είναι ασφαλή και έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλευρό τους για να τους καθοδηγούν και να τους ενισχύουν", συμπληρώνει.

Μάλιστα, ένας από τους στόχους του ομίλου είναι ακριβώς αυτός, να στηρίζει και συνάμα να αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα των μικρομεσαίων καταστημάτων: "Αυτό που θέλουμε, είναι να καταλάβουν οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων καταστημάτων ότι κάτω από την ομπρέλα της ΦΑΙΣΤΟΣ απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια, ενώ στην πυραμίδα των στόχων μας και των υπηρεσιών μας είναι να υπάρχει πάντα αυτή η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης. Σεβόμαστε τον καταναλωτή, είμαστε μία εξωστρεφής εταιρεία και έχουμε γνώμονα να προσεγγίζουμε τον καταναλωτικό κοινό μέσα από προσφορές, φυλλάδια και την προώθηση που γίνεται μέσα από τα ΜΜΕ", υπογραμμίζει ο κ.Κουβίδης.

Όπως τονίζει ο γενικός διευθυντής της ΦΑΙΣΤΟΣ, η εταιρεία έχει διαγράψει μία πορεία επί σειρά ετών έχοντας ως προνόμιο την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των Κρητών καταναλωτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: "Καλούμε τα μικρομεσαία καταστήματα να έρθουν στη μεγάλη οικογένεια του ΦΑΙΣΤΟΣ. Μέσα από το πνεύμα σεβασμού και καλής συνεργασίας βοηθάμε τους Κρητικούς παραγωγούς και αναδεικνύουμε τα προϊόντα τους στα ράφια μας. Δημιουργείται μία σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται πάνω στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών".

Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Λευτέρης Κουβίδης: "Τα μικρομεσαία καταστήματα ανεβαίνουν, κερδίζουν έδαφος, συμβάλλουν στην τοπική αγορά και κοινωνία. Ο όμιλος ΦΑΙΣΤΟΣ τους βοηθάει ακριβώς σε αυτό, ενισχύουμε την εταιρική τους ταυτότητα. Για να το πω όσο πιο απλά και ξεκάθαρα γίνεται, είμαστε στο πλευρό τους, έχουν πάντα κάποιον δίπλα τους να τους καθοδηγεί ώστε να αναδειχθεί ο τοπικός χαρακτήρας σε συνδυασμό με τα, υψηλής ποιότητας, προϊόντα".

Ως επιμύθιο της κουβέντας μας, ο γενικός διευθυντής του ομίλου, Λευτέρης Κουβίδης, στέλνει το δικό του μήνυμα: προς τους ιδιοκτήτες των μικρομεσαίων καταστημάτων: "Είμαστε εδώ για να τους απαντήσουμε σε ό,τι χρειαστούν και να τους κατευθύνουμε. Έχουμε ένα δίκτυο καταστημάτων και στους 4 νομούς της Κρήτης, το όνομά μας αποτελεί εγγύηση και θέλουμε κι άλλους στη μεγάλη μας αγκαλιά. Για οτιδήποτε χρειαστούν και για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2810-380772 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας "smfaistos.gr". Είμαστε εδώ να λύσουμε οποιαδήποτε απορία".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ