ΚΡΗΤΗ

Μπήκαν να αγοράσουν νερό, είδαν την ιδιοκτήτρια να κλαίει και ανέλαβαν…δράση-Δείτε video!

Την έκλεβαν συστηματικά και η γυναίκα είχε αγανακτήσει αλλά φοβόταν να πάρει την Αστυνομία

Αστυνομία μίνι μάρκετ
Photo Credits: @intime/εικόνα αρχείου

Αστυνομικοί μπήκαν σε μίνι-μάρκετ να αγοράσουν δύο μπουκαλάκια νερό και είδαν την ιδιοκτήτρια να κλαίει. Όταν την ρώτησαν τι συμβαίνει και αν μπορούν να κάνουν κάτι, η γυναίκα εμφανίστηκε πλήρως απογοητευμένη. Τους εκμυστηρεύτηκε ότι έχει δεινοπαθήσει από την συμπεριφορά κάποιων νεαρών που συστηματικά κλέβουν πράγματα από τα ράφια και όταν τολμήσει να τους πει το παραμικρό, την βρίζουν και την απειλούν με αποτέλεσμα να φοβάται.

Μάλιστα κατά την παραμονή των αστυνομικών στο μαγαζί, οι οποίοι ήταν με πολιτικά καθώς υπηρετούν στην Ασφάλεια Ηρακλείου, κάποιοι από τους νεαρούς ήταν στο μίνι-μάρκετ και γυρόφερναν τα ράφια. Τους προσέγγισαν τότε και αφού δήλωσαν την αστυνομική τους ιδιότητα, ζήτησαν τα στοιχεία τους. Μάλιστα, σχετικό βίντεο έχει στη διάθεσή του το Cretalive:

Από τους ελεγχόμενους πρόβλημα προέκυψε μόνο κατά τη διαδικασία εξακρίβωσης στοιχείων ενός νεαρού Παλαιστίνιου, όπως αποδείχθηκε στην πορεία, ο οποίος με πολύ επιθετικό ύφος κινήθηκε κατά του αστυνομικού και προσπάθησε να του ρίξει γροθιά. Ο αστυνομικός απέφυγε το χτύπημα και κατάφερε να ρίξει κάτω τον νεαρό αλλοδαπό και να τον ακινητοποιήσει μετά από πάλη.

Επεισοδιακή, όμως, περιγράφεται και η προσαγωγή στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου αφού ο νεαρός Παλαιστίνιος είχε πάθει αμόκ. Κλωτσούσε τα καθίσματα και τις πόρτες και έβριζε «fuck Police», “fuck Greece”.

Εκτιμάται ότι ο συλληφθείς είναι πολύ πιθανόν να είχε κάνει χρήση κατεργασμένης σοκολάτας καθώς την επόμενη ημέρα της σύλληψης του έδειχνε να μην θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στο δικαστήριο κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, χωρίς αναστολή, πράγμα που σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση