"Μπλόκο" στα κόμματα από τη ΔΕΠΑΝΑΛ - Τί απαντά η Δημοτική Επιχείρηση

«Οι χώροι του ΠΣΚΗ είναι σε καθημερινή βάση γεμάτοι με εκδηλώσεις και δράσεις» - λέει η ΔΕΠΑΝΑΛ

Χωρίς να διευκρινίζει τι είναι εκείνο που αποτρέπει από το να πραγματοποιηθεί μια πολιτική κομματική εκδήλωση σε έναν χώρο όπως οι αίθουσες του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, η ΔΕΠΑΝΑΛ απαντώντας στο σχόλιο του Cretalive, επαναλαμβάνει το δόγμα αποκλεισμού των κομμάτων χωρίς να το αιτιολογεί.


Η απάντηση του προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ, Κώστα Βαρβεράκη

Αγαπητέ αρχισυντάκτη,

σε απάντηση του σχολίου σας και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες σας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: 

Οι διαθέσιμοι χώροι του ΠΣΚΗ δε μένουν ούτε άδειοι, ούτε αναξιοποίητοι – όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό σχόλιο- αλλά είναι σε καθημερινή βάση γεμάτοι με εκδηλώσεις και δράσεις.  

Οι αίθουσες του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου δημιουργήθηκαν για να φιλοξενούν δράσεις πολιτισμού και επιστημονικά συνέδρια. Όχι κομματικές συγκεντρώσεις. Αυτή είναι μία απόφαση τόσο της προηγούμενης όσο και της νυν Δημοτικής Αρχής. 

Η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. διαθέτει το Πoλύκεντρο Ηρακλείου για τις δράσεις των κομμάτων και μάλιστα δωρεάν. Επίσης ο Δήμος Ηρακλείου διαθέτει την πρόσφατα ανακαινισμένη Αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» στο κτήριο της οδού Ανδρόγεω. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την φιλοξενία.

Κώστας Βαρβεράκης

Πρόεδρος ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

 

 

Δείτε επίσης:

Δεν έχει αίθουσες το Ηράκλειο και το Πολιτιστικό… πετάει χαρταετό!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ