Μποκέας για κόμβο Αγ. Πελαγίας: «Έργο πνοής αλλά πρωτίστως έργο που σέβεται την ανθρώπινη ζωή

Μποκέας για κόμβο Αγ. Πελαγίας: «Έργο πνοής αλλά πρωτίστως έργο που σέβεται την ανθρώπινη ζωή

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου για την παράδοση του κόμβου προς χρήση.

Ως ένα έργο πνοής για την Αγία Πελαγία αλλά πρωτίστως, ένα έργο που σέβεται την ανθρώπινη ζωή, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας τον κόμβο της Αγίας Πελαγίας, με αφορμή την παράδοση του προς χρήση.

«Ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας είναι πλέον ανοικτός και σε χρήση. Πληγές δεκαετιών σήμερα κλείνουν. Έργο πνοής, αλλά πρωτίστως σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Πάγιο αίτημα και διαχρονική διεκδίκηση του Δήμου Μαλεβιζίου, της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, της τοπικής κοινωνίας, των επιχειρηματιών και επισκεπτών και κυρίως αδήριτη ανάγκη του νησιού. 

Βγήκαμε μπροστά, με κάθε μέσο και τρόπο. Αναλάβαμε πρωτοβουλίες ξεμπλοκάροντας διαδικασίες με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες: ΔΕΔΔΗΕ, Εφορεία Αρχαιοτήτων, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Αστυνομική Διεύθυνση. Κινητοποιήσαμε και κινητοποιηθήκαμε σε κάθε στάδιο. Ενώσαμε δυνάμεις με την Περιφέρεια Κρήτης, το Υπουργείο Υποδομών, τους Βουλευτές του Νομού και τις τοπικές μας κοινωνίες.

Δεν σταματάμε εδώ. Οι ανάγκες για παρεμβάσεις στην περιοχή, πολλές ακόμη. Προτεραιότητά μας το Μαλεβίζι.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου με αφορμή την σημερινή παράδοση προς χρήση του κόμβου της Αγίας Πελαγίας.


Μποκέας Κόμβος Αγίας Πελαγίας

Ο κ. Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας Γιώργο Πεδιώτη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας. 

Από το πρωί οι οδηγοί πλέον, μπορούν να κατευθύνονται προς Αγία Πελαγία από το Ηράκλειο και να χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο κόμβο όπως επίσης και όσοι φεύγουν από την Αγία Πελαγία με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.

Στην περιοχή συνεχίζονται οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό του κόμβου, ασφαλτόστρωση αλλά και για τη στήριξη πρανών, χωρίς όμως να επηρεάζεται η κυκλοφορία των οχημάτων. 

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Μαλεβιζίου του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας κατά την παρουσία του στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας:

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ