Μπουκάλια, φύλλα δέντρων και κλαδιά για να ... καλυφθούν οι λακκούβες στο Ηράκλειο!

Newsroom
Newsroom

Δρόμοι ... παγίδες στο Ηράκλειο και η υπομονή εξαντλείται

Όσα ατυχήματα κι αν γίνουν, όσοι τραυματισμοί κι αν προκληθούν, όσες ζημιές σε δίκυκλα και αυτοκίνητα και αν υπάρξουν, το πρόβλημα με τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες στους δρόμους του Ηρακλείου δεν πρόκειται να εξαλειφθεί!

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι καθημερινές διαμαρτυρίες πεζών αλλά και οδηγών, ντόπιων ή επισκεπτών στην πόλη μας. Τόσο στο κέντρο του Ηρακλείου όσο και περιφερειακά.

lakk

Απεγνωσμένα οι πολίτες προσπαθούν με ... ελιγμούς να γλιτώσουν από τις ζημιές τις περιουσίες τους, αν και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό!

lakk

Πριν από μερικές ημέρες, λίγο έλειψε να προκληθεί τροχαίο ατύχημα, από βαθιές λακκούβες στην οδό Μπακογιάννη στον Αϊ Γιάννη Χωστό.

Μάλιστα, τοποθετήθηκε μέσα στη λακκούβα ένα πεταμένο μπουκάλι νερού σε μία ... απέλπιδα προσπάθεια των διερχόμενων οδηγών να προειδοποιήσουν άλλους πολίτες που περνούν από το σημείο. Κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

lakk

Εκτός αυτού, οι οδηγοί, όπως επισημαίνουν στο Cretalive, αδυνατούν να κάνουν έστω κι έναν ελιγμό, καθώς τα παρκαρισμένα οχήματα, είτε δεξιά είτε αριστερά, είναι πολλά σε έναν πολυσύχναστο δρόμο όπως είναι αυτός με πολλά διερχόμενα φορτηγά και άλλα μεγάλα οχήματα να περνούν κάθε μέρα...

lakklakk

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, όπως στην κεντρικό οδό Αθανασίου Διάκου, περαστικός - προφανώς- θέλοντας να προειδοποιήσει τους ανυποψίαστους οδηγούς για την πολύ βαθιά λακκούβα που βλέπετε στην φωτογραφία, επέλεξε να τοποθετήσει σε αυτήν ένα μεγάλο φύλλο δέντρου!

atha

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ