Μύρων Μιχαηλίδης: "Τώρα ξεκινάμε στην Κρήτη"!

Η μεγάλη όπερα στο Πολιτιστικό Κέντρο και η απάντηση Μιχαηλίδη στον πόλεμο "λάσπης" που δέχεται

"Τώρα ξεκινάμε στην Κρήτη"!
Με τη φράση αυτή ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, ο διάσημος αρχιμουσικός Μύρων Μιχαηλίδης περιέγραψε μιλώντας στον Κ.Μπογδανίδη στα LIVETALKS και στο Θέμα Κρήτης 103,1 τα όσα σχεδιάζονται να γίνουν στο μέλλον γύρω από τη μουσική, το θέατρο και όλες τις τέχνες στην Κρήτη με επίκεντρο το ΠΣΚΗ.

Ο κ.Μιχαηλίδης με αφορμή την όπερα "Ο Ιδομενέας βασιλιάς της Κρήτης" που έγραψε τέλος του 18ου αιώνα ο Μότσαρτ και ανεβαίνει με πλήρη παραγωγή την ερχόμενη εβδομάδα στην σκηνή ο κ.Μιχαηλίδης συγκινημένος για την "επιστροφή" αυτή του "Ιδομενέα" αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ουσιαστικά τώρα ξεκινάει, αφού πολλά ήταν τα εμπόδια που έφερε η πανδημία στον χώρο. 
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πολιτιστικού είπε ότι ισχύει αυτό που είχε από την πρώτη στιγμή πως "θα λάβουν εκδίκηση τα όνειρα της Κρήτης" επισημαίνοντας ότι θα γίνουν πολύ μεγάλες παραγωγές, με στόχο να εκπαιδευτεί και το κοινό της Κρήτης στις μεγάλες παραστάσεις, που ανεβαίνουν ειδικά για την σκηνή του ΠΣΚΗ.

Ο κ. Μιχαηλίδης δεν απέφυγε να απαντήσει και στον πόλεμο λάσπης που δέχεται τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να απαντά σε αθλιότητες, αλλά η δουλειά που γίνεται ήδη έχει δώσει απαντήσεις. Επεσήμανε δε χαρακτηριστικά: " Δεν μα αγγίζουν όλα αυτά, δεν με αγγίζουν οι αθλιότητες". 
Μίλησε για λαϊκισμους και ψέματα που έχουν ειπωθεί και σε σχέση με τα χρήματα και στην προσπάθεια εμπλοκής του ΠΣΚΗ σε πολιτικά παιγνίδια. 

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Κώστα Μπογδανίδη ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου:


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ