"Να ενταχθούν τα Τουριστικά Λεωφορεία στον νέο αναπτυξιακό νομό"

"Να ενταχθούν τα Τουριστικά Λεωφορεία στον νέο αναπτυξιακό νομό"

Ζητά ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

Να ενταχθούν τα τουριστικά λεωφορεία στον νέο αναπτυξιακό νομό, ζητά ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών  Λεωφορείων Κρήτης.

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

 
Οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις των  τουριστικών  λεωφορείων που αποτελούν έναν από τους ποιό σημαντικούς πυλώνες για τον τουρισμό της χωρας μας αλλα και της οικονομίας, μέχρι και σήμερα δεν έχουν επωφεληθεί  από προγράμματα  εκσυγχρονισμού, και αντικατάσταση των οχημάτων τους.αλλά ούτε και από τα μέτρα στήριξης που εφάρμοσε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας, αφού ανέκαθεν υπήρχαν όροι και προϋποθέσεις που τις απέκλειαν.
 
Και ενώ οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων   περίμεναν το νέο αναπτυξιακό νόμο ως «σανίδα σωτηρίας», ο αποκλεισμός των επιχειρήσεων τους για ακόμη μια φορά, συντελεί στη στασιμότητα της ανταγωνιστικότητας τους και στον οικονομικό μαρασμό τους. Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης καλεί τον Υπουργό  να εντάξει τα τουριστικά λεωφορεία στο νέο αναπτυξιακό νόμο πριν την ψήφιση του, αφού πρόκειται για τη μοναδική ευκαιρία αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους ώστε να ανταπεξέλθουν στον υψηλό ανταγωνισμό της τουριστικής αγοράς. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ