Νέα απάτη στο Ηράκλειο - Παρουσιάζεται ως φιλόλογος σχολείου και πουλάει ημερολόγια

Newsroom
Newsroom

Ξανά στο στόχαστρο επιτήδειου το σχολείο - Προσοχή εφιστά η διεύθυνση

Μεγάλη προσοχή στους πολίτες εφιστά η διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου, καθώς άγνωστη γυναίκα εξαπατά ως φαίνεται κόσμο, με πρόφαση την ενίσχυση του σχολείου.

Σύμφωνα με την διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου κ. Γραμματική Παλαμούτη, η γυναίκα αυτή παρουσιάζεται σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες ως φιλόλογος  και πουλάει ημερολόγια με αντίτιμο 10 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα είναι για την ενίσχυση της σχολικής μονάδας.


Από το σχολείο ξεκαθαρίζεται ότι πρόκειται για απάτη, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τονίζοντας μάλιστα πως στη σχολική μονάδα δεν υπάρχει καμία φιλόλογος με αυτό το όνομα!

Mέσω ανάρτησής της στο Facebook η διευθύντρια του  2ου Γυμνασίου  Ηρακλείου, κ. Γραμματική Παλαμούτη, αναφέρει σχετικά:

"ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΑΤΗ!

Ενημερώθηκα πρόσφατα ότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Ηράκλειο μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Παπαδάκη και ότι είναι φιλόλογος του 2ου Γυμνασίου. Αυτή η κυρία πουλάει στο όνομα του σχολείου μας ημερολόγια με αντίτιμο 10 ευρώ και λέει στους καταστηματάρχες και στις υπηρεσίες που πηγαίνει, ότι αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για το σχολείο μας.

Ενημερώνω επίσημα ότι στο Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου δεν υπάρχει καμία Φιλόλογος με αυτό το όνομα και ότι σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ημερολόγια για να συγκεντρώσουμε χρήματα. Δυστυχώς, φαίνεται πως κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την ατμόσφαιρα αγάπης και προσφοράς, που επικρατεί το χρονικό διάστημα πριν τα Χριστούγεννα, για προσωπικό όφελος! Παρακαλώ θερμά, να καταγγείλετε την συγκεκριμένη κυρία, όταν την εντοπίσετε, και σε καμία περίπτωση μην αγοράζετε ημερολόγια από αυτήν. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ!

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου

Γραμματική Παλαμούτη"

 

απάτη

 

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επικαλούνται το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου για να αποσπάσουν χρήματα, καθώς και κατά το παρελθόν όπως είχαμε αναφέρει και στο Cretalive, υπήρξε ανάλογη περίπτωση.

 

Δείτε επίσης

Επικαλούνται το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου για να αποσπάσουν χρήματα

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ