Νέες «πράσινες» στάσεις λεωφορείων στο Γάζι από το Δήμο Μαλεβιζίου

Νέες «πράσινες» στάσεις λεωφορείων στο Γάζι από το Δήμο Μαλεβιζίου
Newsroom
Newsroom

Τα νέα στέγαστρα βρίσκονται στην έξοδο του Γαζίου προς Τύλισο, στον κόμβο Τζωράκη, στα Αρωματικά, στην είσοδο του Καβροχωρίου και στο δρόμο προς Κρουσώνα στο ύψος της διασταύρωσης Καλεσών.

Πέντε νέες, σύγχρονες και «πράσινες» στάσεις λεωφορείων για την αναμονή των επιβατών τοποθετήθηκαν στο Γάζι από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Γαζίου.

Τα νέα στέγαστρα βρίσκονται στην έξοδο του Γαζίου προς Τύλισο, στον κόμβο Τζωράκη, στα Αρωματικά, στην είσοδο του Καβροχωρίου και στο δρόμο προς Κρουσώνα στο ύψος της διασταύρωσης Καλεσών. Αφορούν τόσο στο Αστικό όσο και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

στεγαστρο

Οι νέες στάσεις έχουν ενεργειακή αυτονομία που τις καθιστά φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς διαθέτουν φωτοβολταϊκό σύστημα που τους δίνει τη δυνατότητα αυτόνομου φωτισμού κατά τις βραδινές ώρες.  Παράλληλα, προσφέρουν στους πολίτες τη δυνατότητα να φορτίσουν το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους μέσω θύρας usb.

στεγαστρο

Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Μαλεβιζίου θα τοποθετήσει νέες στάσεις για την αναμονή των επιβατών και στην Αμμουδάρα, με χρηματοδότηση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ