Νοσοκομείο Χανίων: Πώς θα κλείσετε e-ραντεβού για τον μήνα Δεκέμβριο

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης

Διευκρινίσεις για το κλείσιμο των e-ραντεβού στο Νοσοκομείο Χανίων έδωσε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

-1. Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα  μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 31/12/2023 (για τον μήνα Δεκέμβριο) και για  τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

-Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

            -2. Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Παρασκευή 01/12/2023 και ώρα 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ το μεσημέρι (μέχρι 31/01/2024).

-3. Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική  πρόσβαση για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9:00 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα  (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ