ΚΡΗΤΗ

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: 33 τα περιστατικά μέθης το διήμερο του καρναβαλιού - Ανάμεσά τους έξι ανήλικοι

Για "θετικό ρεκόρ" κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Παπακωνσταντής

Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Καρναβάλι
Photo Credits: @facebook/Γιώργος Παπακωνσταντής

Συνολικά 33 ήταν τα περιστατικά μέθης που κλήθηκε να διαχειριστεί το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς το Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ανάμεσα στα περιστατικά αυτά, τα οποία δεν χαρακτηρίστηκαν ιδιαίτερα σοβαρά, περιλαμβάνονταν και 6 περιπτώσεις ανηλίκων που έφτασαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα με συμπτώματα μέθης. 

Σε ανάρτησή του ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Παπακωνσταντής με τον απολογισμό του διημέρου, κάνει λόγο για "θετικό ρεκόρ" υπογραμμίζοντας πως τόσο οι Ρεθυμνιώτες όσο και οι επισκέπτες του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι το αλκοόλ δεν αποτελεί προϋπόθεση για να περάσει κανείς καλά. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντής αναφέρει:

«Θετικό ρεκόρ για το Ρέθυμνο το διήμερο του Καρναβαλιού, με μόνο 33 περιστατικά μέθης από τα οποία δυστυχώς 6 με ανήλικους, τα οποία δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρά και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικα. Τα λιγότερα που υπήρξαν ποτέ. 
Μπράβο στους  Ρεθεμνιωτες και τους επισκέπτες που κατανοούν σιγά σιγά ότι το αλκοόλ δεν είναι απαραίτητο για να περάσουμε καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελοντριες και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, που όπως κάθε χρόνο ήταν παρόντες στα δύσκολα και βεβαίως στο προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, που για άλλη μια χρονιά έδειξαν έμπρακτα την αίσθηση καθήκοντος που έχουν. Και του χρόνου ακόμη καλύτερα!»

Δείτε την ανάρτηση:

Facebook

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση