Ο Βαγγέλης Καρκανάκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Βαγγέλης Καρκανάκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

"Συσπειρωμένοι γύρω από την Κυβέρνησή μας και έχοντας μπροστάρη τον εμπνευσμένο Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τις εθνικές μας κατακτήσεις. Γιατί η Επανάσταση του 1821 ζει μέσα στις καρδιές μας"

Μήνυμα από τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου, Βαγγέλη Καρκανάκη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου:

Τιμούμε παλλαϊκά και φέτος, με υπερηφάνεια και λαμπρότητα, την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου. Η σκέψη μας στρέφεται προς τους ηρωϊκούς μας προγόνους που αψηφώντας τις φωνές της "λογικής", τόλμησαν και έκαναν τη δική τους υπέρβαση, αποτινάσσοντας τα δεσμά μακραίωνης δουλείας και κερδίζοντας την πολυπόθητη Ελευθερία του Γένους των Ελλήνων, με αίμα, δάκρυα και θυσίες.

Γνωρίζουμε όλοι μας, ότι πρωταρχικός παράγοντας επιτυχίας της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ήταν η σύμπνοια και η ομόνοια των Ελλήνων. Και πως κάθε παραστράτημα από την Ενότητα των Αγωνιστών, πληρώθηκε με βαρύτατο τίμημα.

Από τα ηρωϊκά εκείνα χρόνια, μέχρι και σήμερα, το Έθνος μας μεγαλούργησε. Ήρθε κατά καιρούς αντιμέτωπο με πολυάριθμους και υπεράριθμους εχθρούς, και τους κατανίκησε. Γιατί πίστευε και ακολουθούσε πιστά, μπροστά σε κάθε κίνδυνο, τις ιερές Παρακαταθήκες των ανυποχώρητων Αγωνιστών του ΄21.

Σήμερα, που ο κόσμος βρίσκεται μπροστά σε νέες, επικίνδυνες προκλήσεις, εμείς οι Έλληνες παραμένουμε πιστοί στα νάματα του 1821. Θεωρούμε ύψιστο ιδανικό την Ελευθερία και ξέρουμε πώς να την υπερασπιστούμε.

Συσπειρωμένοι γύρω από την Κυβέρνησή μας και έχοντας μπροστάρη τον εμπνευσμένο Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τις εθνικές μας κατακτήσεις. Γιατί η Επανάσταση του 1821 ζει μέσα στις καρδιές μας.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα 

Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ