Ο δρόμος του μαρτυρίου, με λακκούβες και κακοτεχνίες

Ο δρόμος του μαρτυρίου, με λακκούβες και κακοτεχνίες

Στην παλιά Εθνική Οδό.

Λακκούβες, μπαλώματα και άλλες... όμορφες εικόνες αντικρίζει κανείς στον δρόμο του... μαρτυρίου, την παλαιά Εθνική Οδό στου Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο.

Στην ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ - ΒΑΘΕΙΑΝΟΥ ΚΑΜΠΟΥ αναφέρονται τα εξής

" Έχουν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια από το 2018 που οι σημερινοί διοικούντες τον δήμο Χερσονήσου ήταν «στα κάγκελα» διαμαρτυρόμενοι για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος του κεντρικού δρόμου (Παλαιά Ε.Ο.) στο Κοκκίνη Χάνι, όπου παρά τις υποσχέσεις τους δεν έχει γίνει καμία σοβαρή προσπάθεια για να επισπεύσουν την ασφαλτόστρωση του.

δρόμος

Από το 2020 έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια η σχετική δαπάνη για την ασφαλτόστρωση του δρόμου, με την προϋπόθεση να έχουν ολοκληρωθεί οι εκκρεμότητες των εκσκαφών στα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να ξανά σκαφτεί ο δρόμος. Από τότε έχουν παρέλθει δύο τουριστικές σεζόν με συνεχή και πολλά αρνητικά σχόλια από τους επισκέπτες και τους διερχόμενους στην περιοχή, για την απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές του δήμου μας, ο οποίος ήδη έχει μετατραπεί σε καρόδρομο.

δρόμος
ΣΗΜ. Από τα ΣΥΝΟΡΑ του Δήμου Χερσονήσου (Καρτερός) προς το Ηράκλειο ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες η ασφαλτόστρωση του δρόμου, ο οποίος ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το δρόμο στο Κοκκίνη Χάνι, που διακρίνεται από τις λακκούβες τις κακοτεχνίες και τα μπαλώματα."

 

δρόμος

δρόμος

δρόμος

Φωτογραφίες και κείμενο στην ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ - ΒΑΘΕΙΑΝΟΥ ΚΑΜΠΟΥ στο Facebook.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ