Ο Γιάννης Σμαραγδής για τον θάνατο της συζύγου του: Η Ελένη κεραυνοβολήθηκε από ολικό εγκεφαλικό

Newsroom
Newsroom

"Έμοιαζε σαν να ζήτησε από τον Θεό να την απαλλάξει από τα βάσανα που θα ακολουθούσαν", δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης

Ο Γιάννης Σμαραγδής μετά την κηδεία της αγαπημένης του συζύγου, Ελένης, μίλησε για πρώτη φορά για τις συνθήκες του θανάτου της.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε στο Secret: “Βρέθηκε ξαφνικά πριν από δύο μήνες με έναν κακοφορμισμένο πολύποδα κι είχε αρχίσει ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες, που ήταν τα προεόρτια για χειρουργική επέμβαση. Στο μεσοδιάστημα, με την άδεια των γιατρών για να αλλάξει παραστάσεις κι εικόνες, πήγε στο χωριό της, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας”.

“Κι ενώ τα πράγματα έμοιαζαν να εξελίσσονται ομαλά, μπήκε στη θάλασσα για να κάνει μπάνιο και βγαίνοντας κεραυνοβολήθηκε από ένα ολικό εγκεφαλικό. Στην ουσία, έφυγε στον τόπο όπου γεννήθηκε. Έμοιαζε σαν να ζήτησε από τον Θεό να την απαλλάξει από τα βάσανα που θα ακολουθούσαν αλλά και να απαλλάξει τους ανθρώπους που αγαπά από τα βάσανα που θα προκαλούσαν οι πολύμηνες, βασανιστικές θεραπείες” πρόσθεσε ο κ. Σμαραγδής.

Γιάννης Σμαραγδής

“Ο Θεός ήθελε να την πάρει για να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Πριν μπει στην Εντατική, πρόφτασε και γέλασε στο γιο μου, τον Αλέξανδρο, με τη γλύκα που είχε σε όλη της τη ζωή για όλους τους ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Θεός της έκανε αυτήν τη χάρη, να την πάρει όπως αυτή ήθελε, στον τόπο της γιατί ήταν καλός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει μυρμήγκι στη ζωή της” τόνισε ο σκηνοθέτης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ