Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Δείτε τη δήλωση του Δημάρχου Φαιστού

Με αφορμή την επέτειο για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Την 28η Οκτωβρίου τιμούμε τη μνήμη των ηρώων της χώρας μας, που πάλεψαν για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, την ειρήνη και την ελευθερία.

Σχεδόν κάθε οικογένεια στη χώρα, έχει τουλάχιστον μία ιστορία να θυμάται, από τους αγώνες των προγόνων μας, που έδωσαν το αίμα τους για να ζούμε σήμερα σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική.

Την παρακαταθήκη των προγόνων μας, οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να διατηρήσουμε άσβεστη στις επόμενες γενιές. Σήμερα, μπορεί οι προκλήσεις να είναι διαφορετικές, όπως και οι κίνδυνοι. Ο ρόλος όλων μας όμως, εξακολουθεί να παραμένει κοινός. Έχουμε ιστορικό χρέος απέναντι στους προγόνους και την πατρίδα μας, να συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις και την προσπάθεια, για μια ελεύθερη από κάθε περιορισμό χώρα, αλλά και να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος ενάντια σε κάθε μορφή σύγχρονου φασισμού και ολοκληρωτισμού,  απ’ όπου κι αν προέρχεται. 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ