Ο Κρητικός που λατρεύει τις μηχανές, τα παγωτά και έχει ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες

Newsroom
Newsroom

Ο Γιάννης Νύκταρης μίλησε για τα ταξίδια που έχει κάνει, τις ιδιαιτερότητες τους, τις δυσκολίες, αλλά και όσα έχει κερδίσει από τις μοναδικές εμπειρίες

Ο Γιάννης Νύκταρης έχει μεγάλη αδυναμία στις μηχανές και πραγματοποιεί ταξίδια με τη μηχανή του και μάλιστα μεγάλα ταξίδια, διασχίζοντας πολλές πόλεις.

Ο μοτοσικλετιστής από την Κρήτη, μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για τα ταξίδια που έχει κάνει με τη μηχανή του, τις ιδιαιτερότητες τους, τις δυσκολίες, αλλά φυσικά και όσα έχει κερδίσει από τις μοναδικές εμπειρίες και εικόνες που έχει βιώσει, καθώς και την εσωτερική ανάγκη για ταξίδια.

«Ξεκινήσαμε από Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λετονία, Φινλανδία, Νορβηγία, Δανία. Έχω επισκεφτεί περίπου 50 και πιστεύω θα συνεχίσουμε. Αισθάνομαι σαν να πήρα φόρα με τη μηχανή και πέρασα μέσα από 1.000 καρτ ποστάλ. Είμαι σε δημιουργικό vertigo. Σε κάθε ταξίδι νομίζω ότι κάνω μια αναβάθμιση λογισμικού. Η Ιαπωνία είναι μια κατηγορία μόνη της, ένα μέρος διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε. Στη Νορβηγία τα τοπία ήταν συγκλονιστικά. Ταξιδεύουμε πέντε φίλοι, αυτή τη στιγμή είμαστε τρεις», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.
 

 


Πηγή: ertnews.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ