Ο Λ. Αυγενάκης στο μνημόσυνο για τους 62 Μάρτυρες
Σήμερα, οι πικρές μνήμες που μας κληροδότησαν οι συγκρούσεις του παρελθόντος, πρέπει να χαλυβδώνουν τη θέλησή μας για ειρήνη, αλληλεγγύη και ασφάλεια στην ευρωπαϊκή ήπειρο»
Σε δήλωσή του, ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ - υποψήφιο Βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης, με αφορμή το Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη μνήμη των 62 Μαρτύρων, επισήμανε ότι:
«Την 1η Ιουνίου 1942, 62 ήρωες συμπολίτες μας εκτελέστηκαν. Η θυσία των ηρώων που τιμούμε σήμερα συγκίνησε και εξακολουθεί να συγκινεί όλους τους Έλληνες πατριώτες.
Αποτίουμε φόρο τιμής στους 62 ήρωες, που θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας. Η αυταπάρνηση, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των συμπατριωτών μας αποτελεί υπόδειγμα παραδειγματισμού, θαυμασμού και αγωνιστικότητας.
Σήμερα, οι πικρές μνήμες που μας κληροδότησαν οι συγκρούσεις του παρελθόντος, πρέπει να χαλυβδώνουν τη θέλησή μας για ειρήνη, αλληλεγγύη και ασφάλεια στην ευρωπαϊκή ήπειρο»
- Η εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας στη γεωργία και την κτηνοτροφία αντικείμενο ημερίδας
- Κι άλλο τροχαίο με μία τραυματία ...
- Ο Γρηγόρης Ροκαδάκης στην επέτειο των 62 Μαρτύρων και στη συνέλευση των Απόστρατων Αξιωματικών