Ο ΝΟΣ στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUP

Newsroom
Newsroom

Η επταμελής αποστολή του ΝΟΣ αλλά και στο σύνολο της η Εθνική Αποστολή, σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUP της European Canoe Association (ECA).

Επιστροφή από το Σέγκετ της Ουγγαρίας με μεγάλες επιτυχίες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας και την Εθνική Ομάδα SUP. Η επταμελής αποστολή του ΝΟΣ αλλά και στο σύνολο της η Εθνική Αποστολή, σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUP της European Canoe Association (ECA).


Οι Αθλητές του ΝΟΣ: Νάνσυ Καραΐνδρου (αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας), Βαγγέλης Γρίβας, Ελένη Γιακουμάκη, Μαρία Πατεράκη, Κατερίνα Λαντζανάκη καθώς και οι νεαρότερες (κορασίδες) που πήραν το Ευρωπαϊκό αγωνιστικό βάπτισμα, Χριστιάνα Μεσλεμέ και Θεοδώρα Κατσαβαβάκη, επέστεψαν με ατομικά ρεκόρ και γεμάτες εμπειρίες.


Με την 6η θέση στην Ευρώπη επέστρεψε η Νάνσυ Καραΐνδρου με ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα των Μεγάλων Αποστάσεων. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των νέων κοριτσιών Μεσλεμέ Χριστιάνα (14η Μεγάλων αποστάσεων) και Κατσαβαβάκη Θεοδώρα (12η Μεγάλων Αποστάσεων) που δε δίστασαν να μπουν σε όλα τα αγωνίσματα.


"Οι μεγάλες επιδόσεις των αθλητών της ελληνικής αποστολής αποδεικνύουν πως το Ελληνικό SUP βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία.
Ευχόμαστε οι επιτυχίες των αθλητών του ΝΟΣ να συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους σε κάθε γωνιά του πλανήτη", αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών - Νεολαίας & Παιδείας Κωστής Λυμπερίου.
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ