"Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Κοκολάκης υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου και κληρικού"

"Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Κοκολάκης υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου και κληρικού"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης

Βαθιά οδύνη για την εκδημία του Πρωτοπρεσβύτερου του Οικουμενικού θρόνου πατήρ Νικολάου Κοκολάκη, στην Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης στην οποία υπήρξε ιδρυτικό μέλος αλλά και πρώτος πρόεδρος.

Με ανακοίνωση της, η Ένωση εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου
και Βιάννου, αλλά και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

"Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Κοκολάκης υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου και κληρικού και τίμησε για πολλά-πολλά χρόνια την ενορία του Ινίου Μονοφατσίου, τη Μητρόπολη του, αλλά και την Εκκλησία" αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Κρήτης.

Όλη η ανακοίνωση

 

"Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου, ιδιαιτέρως δε στην Οικογένεια του εκλιπόντος πατρός Νικολάου Κοκολάκη πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου, ιδρυτικού μέλους και πρώτου προέδρου της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών Κρήτης.

Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Κοκολάκης υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου και κληρικού και τίμησε για πολλά-πολλά χρόνια την ενορία του Ινίου Μονοφατσίου, τη Μητρόπολη του, αλλά και την Εκκλησία.

Αξιώθηκε από τον Θεό, τον οποίο υπηρέτησε υποδειγματικά ενώπιον του θυσιαστηρίου, να κάμει μαζί με την άξια πρεσβυτέρα του, μια λαμπρή οικογένεια με πέντε παιδιά και πέντε εγγόνια τα οποία κοσμούν την κοινωνία και τα οποία πρέπει να νιώθουν υπερήφανα για τον πατέρα τους και το άξιο πέρασμά του από τη ζωή.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του μετά των δικαίων και να δώσει κουράγιο και την εξ’ ύψους παρηγορία στην οικογένεια του."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ