Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για την απώλεια του Μανούσου Σπυριδάκη

Newsroom
Newsroom

"Το φευγιό του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία" αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος σε ανακοίνωσή της

Συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του εκπαιδευτικού Μανούσου Σπυριδάκη εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

"Το άγγελμα της απώλειας του συντρόφου μας Μανούσου Σπυριδάκη μας συγκλόνισε.
Ο Μανούσος  με μια διαδρομή ζωής που χώρεσε μέσα της  διδασκαλία στις μαθητικές αίθουσες, κινηματικούς αγώνες, μεστή και πλούσια συνδικαλιστική δράση, οραματικές συνεταιριστικές πρωτοβουλίες, αφήνει αποτύπωμα περήφανης περπατησιάς και εντιμότητας.

Δάσκαλος, με την ευρύτερη έννοια του όρου, υπήρξε για όλους μας φωτεινό παράδειγμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στα πανανθρώπινα ιδεώδη  μέχρι την τελευταία  του πνοή .

Το φευγιό του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία, στα Χανιά,  στο κόμμα και στις ζωές όλων εμάς που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε μαζί του για  μια καλύτερη χώρα.  

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης, ευγνωμοσύνης  και τιμής  στην  διαδρομή  και τη προσφορά του  ο Γραμματέας και τα μέλη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. :
-Εκφράζουν  τα ειλικρινή  τους συλλυπητήρια στους οικείους του
- Θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.
-Θα καταθέσουν χρηματικό ποσόν στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του
Καλοτάξιδος αγαπημένε μας Μανούσο.
Θα κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη σου και πάντα η φωτεινή διαδρομή σου  θα αποτελεί πηγή έμπνευσης  και αγωνιστικής εγρήγορσης για όλους μας".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ