Οι διαδραστικοί πίνακες για το 2ο Δημοτικό Αρκαλοχωρίου και το Μαξίμου

Οι διαδραστικοί πίνακες για το 2ο Δημοτικό Αρκαλοχωρίου και το Μαξίμου

Το «ευχαριστώ» του σχολείου στον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από τους οικίσκους, στον φυσικό του χώρο, πλέον και με διαδραστικούς πίνακες!  Το 2ο Δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου επλήγη από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου του 2021, οι μαθητές του, όπως έγραψε το Cretalive, έμειναν για ένα διάστημα μακριά από το σχολείο τους, έκαναν μάθημα σε οικίσκους και δεν έχει περάσει ένας μήνας από την επιστροφή τους στον φυσικό τους χώρο.

Πλέον, περνούν και στη νέα εποχή καθώς το σχολείο απέκτησε έξι διαδραστικούς πίνακες, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Η αποστολή των πινάκων έγινε παρουσία του διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Μανώλη Μπελαδάκη.

Το «ευχαριστώ» στον πρωθυπουργό

Αρκαλοχώρι διαδραστικοί πίνακες

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Στέφανος Ψυλλάκης, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την απόκτηση των διαδραστικών πινάκων.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Το σχολείο μας είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου. Βρίσκεται στην οδό Δικαιοσύνης 1 στο Αρκαλοχώρι. Το Αρκαλοχώρι είναι μια μικρή πόλη στο εσωτερικό του νομού 11ρακλείου, 30 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα, το Ηράκλειο της Κρήτης . Το Σχολείο έχει σύνολο 208 μαθητές και λειτουργεί 12/θέσιο. Ένα σχολείο χαράς, ανοιχτό στους γονείς και την τοπική κοινωνία. Εργαζόμαστε για ένα δημιουργικό σχολείο που θα παρέχει στους μαθητές πολυδιάστατη εκπαίδευση, για την εκπλήρωση των ιδιαίτερων ταλέντων και των δυνατοτήτων τους που ταυτόχρονα θα προάγει τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ ευγενική χειρονομία σας να εφοδιάσετε το Σχολείο μας με έξι ( 6) διαδραστικούς πίνακες. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης πράξης σας. Οι εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς εκφράζουν θερμές ευχαριστίες και ευχόμαστε καλή δύναμη.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και τιμή ,

Ο Διευθυντής του Σχολείου, Στέφανος Ψυλλάκης.»

 

 


 

 

 

Δείτε επίσης:

Επέστρεψαν στο σχολείο τους οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου

Στο σχολείο τους ξανά, μετά από τον σεισμό, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Αρκαλοχωρίου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 


 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ