Οι δικοί του τον αναζητούσαν κι εκείνος κολυμπούσε στο Μακρύ Γιαλό

Newsroom
Newsroom

Ο άνδρας εντοπίστηκε στο Δισκάρι

Ολόκληρη κινητοποίηση οργανώθηκε για έναν αλλοδαπό άνδρα ο οποίος έφυγε για μπάνιο, αλλά μετά από ώρες δεν είχε επιστρέψει, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχήσουν. Η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας ειδοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, ότι ο αλλοδαπός άνδρας είχε φύγει με προορισμό την παραλία Δισκάρι στο Μακρύ Γιαλό, χωρίς τις ώρες που ακολούθησαν να δώσει σημεία ζωής.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης προς τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή Ομάδας Διάσωσης Ιεράπετρας, Ομάδας Διάσωσης Ερασιτεχνών Αλιέων, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού, ιδιοκτητών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καθώς και επαγγελματιών αλιέων.

Ο άνδρας εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από το Ε/Ρ-Α/Κ “ΜΑΡΙΑ” Τ.Ι. 84, σε σπηλιά, πλησίον της θαλάσσιας περιοχής Δισκαρίου, ενώ δήλωσε καλά στην υγεία του και πως δε χρήζει οποιασδήποτε ιατρικής περίθαλψης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ