Οι γιατροί εξέταζαν, η υπάλληλος τα ... "τσέπωνε"

Με μια πρωτότυπη ... κομπίνα έβαζε χέρι στις αμοιβές των γιατρών από τα απογευματινά ιατρεία

Το δικό της ... μερίδιο από τα χρήματα της αμοιβής των γιατρών στα απογευματινά ιατρεία του ΠΑΓΝΗ εισέπραττε μια εργαζόμενη που όπως διαπιστώθηκε είχε βρει τον τρόπο να παίρνει χρήματα χωρίς να γίνεται αντιληπτή ... 

Όπως αποκαλύπτει η Άννα Κωνσταντουλάκη στην εφημερίδα Πατρίς η υπάλληλος , που εργαζόταν στην γραμματεία των απογευματινών ιατρείων, εισέπραττε τα χρήματα από τους ασθενείς και στη συνέχεια εξέδιδε μια πρωτότυπη απόδειξη για τους αρρώστους κι ένα αντίγραφο για τον γιατρό που τους εξέταζε. Ωστόσο, στη συνέχεια εξέδιδε ένα ακυρωτικό επίσκεψης, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι για τον γιατρό δεν προβλέπεται αμοιβή. Ακολουθούσε αυτή τη μέθοδο για συγκεκριμένο αριθμό (προφανώς όχι για όλους) ασθενών και έτσι οι γιατροί στο τέλος του μήνα εισέπρατταν λιγότερα χρήματα από τα οφειλόμενα, χωρίς να το γνωρίζουν.

Η ... κομπίνα της αποκαλύφθηκε όταν ένας γιατρός διαπίστωσε ότι η αμοιβή του ήταν κατά πολύ μικρότερη σε σχέση με τους ασθενείς που είχε εξετάσει. Από την περασμένη εβδομάδα η υπάλληλος έχει τεθεί σε προσωρινή αργία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ