«Οι Κουρήτες», οι φήμες και η αλήθεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς

«Οι Κουρήτες», οι φήμες και η αλήθεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς

Ο γνωστός πολυχώρος εκδηλώσεων δεν έχει πουληθεί, ούτε ενοικιαστεί, λέει στο Cretalive η κ. Κατερίνα Αλεξάκη

Μια άγνωστης προέλευσης φημολογία, σχετικά με τα επιχειρηματικά πράγματα του Ηρακλείου, έχει «φουντώσει» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τα μυθεύματα που διαδίδονται, γιατί περί αυτών πρόκειται, ο πολύ γνωστός πολυχώρος εκδηλώσεων «Οι Κουρήτες» έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς. 

Στην πραγματικότητα, όμως, καμία ιδιοκτησιακή μεταβολή δεν έχει επέλθει. Ο πολυχώρος εκδηλώσεων, που ως γνωστόν βρίσκεται στο 1ο χλμ. Γαζίου – Τυλίσου ανήκει στην κ. Κατερίνα Αλεξάκη, η οποία – όπως διαβεβαίωσε μιλώντας στο Cretaliveδεν έχει πουλήσει, ενοικιάσει ή μεταβιβάσει την επιχείρησή της. Μάλιστα, οι κρατήσεις για τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων συνεχίζονται με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον και η ζήτηση είναι ήδη πολύ μεγάλη. 

Προβληματισμό, αλλά κυρίως απορία, προκαλεί η διασπορά τέτοιων φημών σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία επίκειται η επαναδραστηριοποίηση του κλάδου των κοινωνικών εκδηλώσεων, μετά την άρση των περιορισμών του lockdown και σε βάρος μιας εύρωστης επιχείρησης που χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των Ηρακλειωτών, και όχι μόνο. 

Οι ενδιαφερόμενοι για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τον ιστότοπο των «Κουρητών» στο https://kurites.gr/ ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα: 2810 823973 και 6944583393.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ