Οι πραγματικοί ήρωες πίσω από την ανακύκλωση

Οι πραγματικοί ήρωες πίσω από την ανακύκλωση

Το αισιόδοξο μήνυμα της εταιρείας Καθέρης ΑΒΕΕ

Ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ο πραγματικός ήρωας της ανακύκλωσης! Η εταιρεία Καθέρης ΑΒΕΕ τονίζει πως «όσες φορές και να αναλογιστούμε ποιος είναι ο τρόπος για να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας  σε θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος ,καταλήγουμε τελικά ότι είναι  προσωπική ευθύνη του κάθε ένα από εμάς.»

Η εταιρία είναι στον τομέα της ανακύκλωσης πάνω από 40 χρόνια και έχει συναντήσει περιπτώσεις που κάποιοι άνθρωποι είναι δύσπιστοι και κάποιοι άλλοι απόλυτα ευαισθητοποιημένοι.

Η εύκολη λύση που όλοι γνωρίζουμε είναι ο κάδος σκουπιδιών, ο δρόμος, τα γειτονικά χωράφια.

«Οι προτάσεις που ακούμε συνεχώς είναι : “Ε καλά και τι πειράζει;” Ποιος θα με δει; “Σιγά μην τρέχω να τα φέρω!”

Και όμως πειράζει! Και όμως κάποιος θα σας δει! Και όμως δεν έχετε τίποτα να χάσετε όταν σεβαστείτε το περιβάλλον και αφιερώσετε 20 λεπτά από τον χρόνο σας. Δεν είναι ανάγκη να μας δει κάποιος για να είμαστε πραγματικά υπεύθυνοι. Είναι πολύ πιο απλό από όσο ακούγεται να σεβόμαστε το περιβάλλον.

Όμως, θα αναφερθούμε σε όλους εσάς που ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία. Σε όλους εσάς που ανακυκλώνετε τα υλικά που δεν χρησιμοποιείτε. Σε εσάς που παρακινείτε και τους υπόλοιπους να σας ακολουθήσουν στον δρόμο αυτό. Θεωρείστε οι καλύτεροι infuencers περιβάλλοντος και είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Μας δίνετε ελπίδα ότι το μέλλον τον παιδιών μας θα είναι καλύτερο και σίγουρα πιο καθαρό.

Μπράβο σας!», τονίζει η εταιρεία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ