Οι στολές "πανδημίας" προκάλεσαν απορίες! Δείτε φωτογραφίες

Newsroom
Newsroom

Με εισαγγελική παραγγελία η παρέμβαση της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στο Ηράκλειο.

Μπροστά σε μια εικόνα που "ξύπνησε" μνήμες από το... πρόσφατο παρελθόν, βρέθηκαν πολίτες, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στην οδό ΕΟΚ στο Ηράκλειο. 
Η θέα δύο ανθρώπων με άσπρες ολόσωμες προστατευτικές στολές - όπως αυτές που βλέπαμε την πρώτη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού - και η ταυτόχρονη παρουσία στο σημείο κλιμακίου της Δημοτικής Αστυνομίας, προκάλεσε πολλές απορίες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, επρόκειτο για επιχείρηση καθαρισμού σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή, επιχείρηση που ξεκίνησε μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία και για λόγους δημόσιας υγείας. 
Η εισαγγελική παραγγελία διαβιβάστηκε στην Υπηρεσία Καθαριότητας, που έστειλε το συνεργείο (τους υπαλλήλους με τις προστατευτικές στολές) ενώ για λόγους αποφυγής προβλημάτων, όπως μας μεταφέρθηκε, κρίνεται αναγκαία σε τέτοιες περιπτώσεις και η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες εισαγγελικές παραγγελίες, σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης από τον Δήμο Ηρακλείου, είναι συχνές, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου κρίνεται πως υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και πρέπει να γίνει καθαρισμός. 
Όπως μας μεταφέρθηκε, μόλις πριν λίγο καιρό, σε ανάλογη περίπτωση παλαιού οικήματος - στο οποίο μάλιστα διαβιούσε ένας άνθρωπος - οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας χρειάστηκε να απασχοληθούν για σχεδόν δύο εβδομάδες, προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος!

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση καθαριότητας που πραγματοποιήθηκε στο ακίνητο της οδού ΕΟΚ: 

048664565-0675-09

609650-76590-

3465067-05

3540956-076

0456654-705670-96


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ