Οι τουρίστες φτάνουν και οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων απεργούν

Οι τουρίστες φτάνουν και οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων απεργούν

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν από τις 08.00 σήμερα το πρωί οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων, λίγο πριν ξεκινήσει η υποδοχή των πρώτων επισκεπτών στη χώρα μας. Οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων αντιδρούν στην άρνηση των εργοδοτών για υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης.

Όπως τονίζουν παραμένουν μετέωροι, ενώ παράλληλα πλήττονται οικονομικά, δεδομένου ότι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας , δεν έχει παραταθεί, όπως ζητούν εδώ και καιρό οι εκπρόσωποι του Σωματείου ‘ΕΡΜΗΣ’, την ώρα που δεν μπορούν να ενταχθούν στα μέτρα προστασίας που εφαρμόζονται λόγω πανδημίας.

Σε ανακοίνωση του σωματείου αναφέρονται τα εξής:

"Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης και παρά τις συνεχείς προσπάθειες μας, για υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης η πλευρά της εργοδοσίας αρνείται να υπογράψει την υπάρχουσα.

Κατόπιν τούτου η διοίκηση του σωματείου μας αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας των μελών μας οδηγών τουριστικών λεωφορείων από 1-7-2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08.00 πμ μέχρι και την 2-7-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08.00 πμ".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ