Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στο πλευρό του οδηγού που έπεσε θύμα επίθεσης

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στο πλευρό του οδηγού που έπεσε θύμα επίθεσης

Στο πλευρό του οδηγού τουριστικού λεωφορείου που δέχτηκε επίθεση από συνάδελφό του, απεργοσπάστη, στέκεται το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν.Ηρακλείου. Με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση και στηρίζει τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων των οδηγών τουριστικών λεωφορείων.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε απεργός οδηγός Τουριστικού Λεωφορείου  από απεργοσπάστη συνάδελφο του (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ). Το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων "ο Ερμής"  συνεχίζει για 73η ημέρα απεργίας για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

 Ευθύνη για την κατάσταση όπως εξελίσσεται έχουν οι Εργοδότες και η Κυβέρνηση  που θέλουν τους εργαζόμενους χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας σύγχρονους  σκλάβους του 21ου  αιώνα .

Το Σωματείο μας είναι αλληλέγγυο στη συνέχιση του δίκαιου  αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι οδηγοί . Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν μας τρομοκρατούν ούτε μας φοβίζουν  αντιθέτως μας δυναμώνουν για την συνέχιση των αγώνων και των  διεκδικήσεων μας.

Ευχόμαστε στο συνάδελφο γρήγορη ανάρρωση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ