Όλα … νέα στο ανακαινισμένο Praktiker Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Μια νέα εμπειρία αγορών για το σπίτι και τον κήπο εγκαινιάστηκε στις 25 Νοεμβρίου

Ένα εντελώς διαφορετικό Praktiker, περισσότερο σύγχρονο, με ανανεωμένες υπηρεσίες και φιλικό προς τον καταναλωτή αλλά και το περιβάλλον, έχουν στη διάθεσή τους από τις 25 Νοεμβρίου οι Κρητικοί. Η Praktiker Hellas συνεχίζοντας την ανακαίνιση των κτιρίων του δικτύου της σε όλη τη χώρα, ολοκλήρωσε την «μεταμόρφωση» του καταστήματος της Κρήτης παρουσιάζοντας στο κοινό ένα πλήρως ανακαινισμένο πολυκατάστημα με αναβαθμισμένη λειτουργία για τους καταναλωτές και πλουσιότερες εκθέσεις, δημιουργώντας μια εντελώς νέα εμπειρία για όλους όσοι αναζητούν έξυπνες ιδέες και ποιοτικές επιλογές για το σπίτι και τον κήπο τους. 

45464323

Το νέο Praktiker στο Ηράκλειο άνοιξε τις πύλες του στις 25 Νοεμβρίου με μια φρέσκια νοοτροπία που αφουγκράζεται μεν τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες αλλά παραμένει προσηλωμένη στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και στην άρτια παροχή υπηρεσιών. 

Αυτές είναι οι νέες εκθέσεις

Στο ανακαινισμένο κατάστημα του Ηρακλείου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να κάνουν τις αγορές τους στην ολοκαίνουργια έκθεση ηλεκτρικών, έκτασης 470 τ.μ. στη νέα έκθεση επίπλων, έκτασης 336 τ.μ. και στη νέα έκθεση θέρμανσης – ψύξης/κλιματισμού, έκτασης 163 τ.μ.

8775

Θα μπορούν επίσης να επιλέξουν τα κατάλληλα είδη για τις δικές τους ανάγκες στις νέες εκθέσεις του καταστήματος, για τηλεοράσεις, στρώματα, ηλεκτρικά ποδήλατα και να επισκεφθούν τη μεγάλη έκθεση ειδών υγιεινής σε έκταση 164 τ.μ. με συμπεριληπτικό μπάνιο για ΑμΕΑ και εμποδιζόμενα άτομα

Στο νέο Praktiker περιλαμβάνεται πλέον και μια εντελώς νέα εμπειρία στις αγορές ειδών για τον κήπο, αφού αναπτύσσεται σε μια έκταση 563 τ.μ. ένα ολοκαίνουργιο concept το «Urban Kipos» με τους πιστοποιημένους kipos experts να είναι πάντα διαθέσιμοι για εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις.

praktiker ανακαίνιση

Συμπερίληψη, σεβασμός και προσβασιμότητα

Στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα του Ηρακλείου η Praktiker Hellas διαθέτει μια πλούσια γκάμα συμπεριληπτικών προϊόντων που απευθύνονται σε εμποδιζόμενα άτομα και σε άτομα με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα, ή σε άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής. Έτσι, πλέον, διατίθεται μια σειρά προϊόντων που προσφέρουν ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για το μπάνιο, όπως επίσης και ένα πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη.
Η σειρά διατίθεται και ηλεκτρονικά στο
https://www.praktiker.gr/spiti-anoixto, το οποίο διαθέτει και μενού προσβασιμότητας που κάνει την περιήγηση εύκολη και απλή για όλους.

Praktiker ανακαίνιση

Παροχή υπηρεσιών που απογειώνουν την καταναλωτική εμπειρία

Στο ανακαινισμένο Praktiker του Ηρακλείου απολαμβάνετε την παροχή μιας σειράς εξατομικευμένων υπηρεσιών, όπως μεταφορά των προϊόντων, εγκατάσταση λευκών συσκευών και air conditions, κοπή ξυλείας στις επιθυμητές διαστάσεις, τοποθέτηση πλακιδίων και θυρών ασφαλείας, ελαιοχρωματισμούς, όπως επίσης τα συστήματα click & collect και move-it trailer. 

Praktiker ανακαίνιση

Η αναβάθμιση του καταστήματος της Κρήτης εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που επί σειρά ετών έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει η Praktiker Hellas με προτεραιότητα όχι μόνο την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του κοινού αλλά και τη διαρκή εξέλιξη του δικτύου της και του ανθρώπινου δυναμικού της. Παράλληλα, έχει ενσωματώσει πλήρως στις δραστηριότητες της, ενέργειες που συμβάλλουν στο κοινωνικό της αποτύπωμα στηρίζοντας και σε επίπεδο Κρήτης, φορείς, συλλόγους, οργανώσεις και ΜΚΟ.

Praktiker ανακαίνιση

Τοποθεσία Καταστήματος

Καρτερού 22 

71601, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ.- 210 9940 000

 

Διαβάστε επίσης:

Praktiker Hellas: Άνοιξε τις πόρτες του ανακαινισμένου καταστήματός της στο Ηράκλειο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ