Μια υποβολή παραίτησης με πολλά νοήματα!

Με το βλέμμα στις επικείμενες εκλογές

Εκλογές μυρίζουν, το είπε και ο Πρωθυπουργός, και κάποιοι την «κάνουν» σιγά σιγά ενόψει των δημοτικών αναμετρήσεων. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου Κωστας Παρλαμας που υπέβαλε χθες την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου.

Σε επιστολή του, που κοινοποιεί στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου μεταξύ άλλων αναφέρει: «υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου, αναγκαία προϋπόθεση για τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.» Ευχαριστεί το Δήμαρχο για την άψογη συνεργασία, ενώ ειδική αναφορά κάνει και στα στελέχη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Λιμενικού Σώματος όπως και στους εργαζόμενους του Δήμου Χερσονήσου για τη συνεργασία.


Ο Κώστας Παρλαμάς, στην επιστολή, κάνει ειδική αναφορά στον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και το Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και Ευάγγελο Κυριαζόπουλο για την καθορισιτκή συνεισφορά τους στην επίτευξη των στόχων του Λιμενικού Ταμείου. Στην επιστολή του παρουσιάζει αναλυτικά και βασικά σημεία των έργων που δρομολογήθηκαν κατά το τελευταίο διάστημα, όπως η Δημοπράτηση της Μελέτης Ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής ζώνης Χερσονήσου προϋπολογισμού 377.461.06€, τη σύνταξη φακέλων δημοπράτησης της μελέτης νέου προσήνεμου μόλου και εκσυγχρονισμό των λιμενικών έργων προϋπολογισμού 985.849,39€, την ένταξη χρηματοδότησης στο Ταμείο Ανάκαμψης του έργου για την ανάπλαση της χερσαίας λιμενικής ζώνης Χερσονήσου με 8.000.000€, τις διαδικασίες για εξομοίωση του όρμου Αγίου Γεωργίου στη νήσο Ντία με ζώνη λιμένα και την προετοιμασία δράσεων για την προμήθεια στεγάστρου επιβατών κ.α.

Στο κλείσιμο της επιστολής ο Κώστας Παρλαμάς τονίζει πως «καταθέτω για ακόμα μια φορά την άνευ όρων αφοσίωσή μου για τον τόπο μας και τη βαθιά πεποίθησή μου για τη μοναδικότητά του και τις απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξής του. Η ανάπτυξη του Δήμου Χερσονήσου και η πρόοδος των ανθρώπων της, παραμένει σταθερά και αμετάκλητα στο επίκεντρο των προβληματισμών και των επιδιώξεών μου. Όμως έπραττα μέχρι σήμερα έτσι θα συνεχίσω: χωρίς παρεκκλίσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου ο Δήμος Χερσονήσου να συνεχίσει την αναπτυξιακή του τροχιά, αποδίδοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη στους συνδημότες μας», καταλήγει ο Κώστας Παρλαμάς. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ