Όλοι μαζί μια γροθιά για την 15χρονη από την Κρήτη

Η έφηβη πρέπει να υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση στην Ουάσινγκτον και έχει την ανάγκη μας

Τη δική της πολύχρονη μάχη δίνει μια 15χρονη έφηβη, μαθήτρια Λυκείου από την Κρήτη, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, στο Children’s National Hospital στην Ουάσινγκτον όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η κοπέλα από την Κρήτη πάσχει εκ γενετής από συγγενείς ανωμαλίες που τις προκαλούν σοβαρά προβλήματα καρδιολογικά, πνευμονολογικά αλλά και γυναικολογικά.

15χρονη Ουάσινγκτον

Η μικρή ηρωίδα της ζωής υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων μέχρι τα δύο της χρόνια και στη συνέχεια πέρασε την παιδική της ηλικίας προσπαθώντας να αντεπεξέλθει από τα σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και από το bullying που υφίστατο στο σχολείο, όπως λένε μέλη της οικογένειάς της στο cretalive.

Μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στην εφηβεία τα προβλήματα της 15χρονης άρχισαν να γίνονται περισσότερο έντονα και η πάθησή της μπορούσε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά μόνο στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, ο ΕΟΠΠΥ ενέκρινε την χορήγηση μέρους των εξόδων για να ταξιδέψει η νεαρή κοπέλα με τη μητέρα της στις ΗΠΑ.

15χρονη Ουάσινγκτον

Η 15χρονη έχει υποβληθεί ήδη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αναμένει το τρίτο χειρουργείο προκειμένου να μπορέσει επιτέλους να επιστρέψει υγιής στην Κρήτη, το σχολείο της και την καθημερινότητά της.

Η οικονομική συμμετοχή της οικογένειας ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, χρήματα που είναι απολύτως αναγκαία να καταβληθούν ώστε η κοπέλα να χειρουργηθεί. Για τον λόγο αυτό ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά» έχει ξεκινήσει εκστρατεία προκειμένου να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα και να μπορέσει η 15χρονη να ζήσει μια φυσιολογική ζωή όπως όλες οι άλλες έφηβες κοπέλες της ηλικίας της.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί λίγο περισσότερα από 4.000 ευρώ, ωστόσο αν δεν καταβληθεί το ποσό στο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου παραμένει η νεαρή Κρητικοπούλα, η επέμβαση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει.

Ο οργανισμός «Παιδική χαρά» απευθύνει έκκληση στο υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον λαό μας, ζητώντας τη συνδρομή του ώστε η 15χρονη να επιστρέψει στην Κρήτη νικήτρια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τη συνεισφορά τους στον τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank που έχει δημιουργηθεί από την «Παιδική Χαρά» ειδικά για την 15χρονη:

GR9401407010701002002029468

Με αιτιολογία κατάθεσης :"δωρεά από" και το ονοματεπώνυμο των δωρητών

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ