Ολοκληρώθηκε το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Δείτε ποιοι διακρίθηκαν

Την Κυριακή 30 Οκτώβρη 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Κρήτης που διοργάνωσε ο Όμιλός Μπριτζ Ηρακλείου. Αθλητές από όλη την Κρήτη και άλλα μέρη της Ελλάδας αγωνίστηκαν επί 4 μέρες σε έναv πολύ όμορφο χώρο στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Την έναρξη του πρωταθλήματος κήρυξε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Γιώργος Πιτσούλης. Την πρώτη και τρίτη μέρα έγινε αγώνας ομάδων με νικήτριες ομάδες στην κατηγορία ΟΠΕΝ τους Κοκολάκη Ε., Μπιτσάκη Μ., Παχάκη Ν. και Περισυνάκη Κ. και στην κατηγορία 1-9 τους Αποστολάκη Χ., Σταματουλάκη Μ., Σφακιανάκη Γ. και Τσαγκαράκη Ι. 

μπριτζ

Τη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη μέρα έγινε αγώνας ζευγών με νικητές στην κατηγορία ΟΠΕΝ τους Μεραμβελλιωτάκη Α. και Παπαδογιαννάκη Α., στην κατηγορία 1-11 τους Ζαφειρόπουλο Ζ. και Κωτσόπουλο Ι., στην κατηγορία 1-9 τους Διαμαντάκη Α. και Τσουκαλά Ν. και στην κατηγορία 1-6 τις Κελαράκη Μ. και Στεφανίδου Ε. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Μ.Η. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαιτέρως στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτσούλη που βοήθησαν να υλοποιηθεί η πρώτη μεγάλη διοργάνωση Μπριτζ στο νησί μας, θεσμός που ευχόμαστε να συνεχιστεί και στο μέλλον.

μπριτζ

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη συνδρομή σε αυτό το αθλητικό γεγονός και συγκεκριμένα:

·        Το Δήμο Ηρακλείου και το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) για τη χορηγία των επάθλων.

·        Την Πολυμετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ηρακλείου (ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ) για τη φιλοξενία.

·        Τη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES & BLUESTAR FERRIES για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των αθλητών.

μπριτζ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ