Ορκωμοσία δύο νέων συμβούλων της 2ης και 3ης Δημοτικής Κοινότητας στη Λότζια

Από το Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό

orkomosia

Πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό η ορκωμοσία δύο νέων Συμβούλων της 2ης και 3ης Δημοτικής Κοινότητας, το πρωί της Τρίτης 24/2 στη Λότζια.

Ειδικότερα μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της 1ης αναπληρωματικής Σύμβουλου της Δημοτικής Κοινότητας του 3ου Διαμερίσματος Μαγδαλινής Σφυρή που καταλαμβάνει τη θέση της Συμβούλου έπειτα από το θάνατοτου Προέδρου της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Μιχάλη Βάμβουκα, με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη Αλέξης Καλοκαιρινός». 

Image
orkomosia


Επίσης νέα Σύμβουλος ορκίστηκε και η 1η Αναπληρωματική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας του 2ου Διαμερίσματος Ηρακλείου Ειρήνη Καρλή – Γαλανάκη έπειτα από την παραίτηση του Γεωργίου Κάββαλου, τακτικού Συμβούλου με τον Συνδυασμό «Ηράκλειο η Πόλη μας».
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός ευχήθηκε στις νέες Διαμερισματικές Συμβούλους καλή και δημιουργική θητεία.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση