"Πάγωσαν" όλοι στο γάμο… αλλά ευτυχώς του έσωσαν την τελευταία στιγμή τη ζωή!

Newsroom
Newsroom

Τι ακριβώς συνέβη;

Ήταν μια στιγμή που θα μείνει σε όλους χαραγμένη στη μνήμη τους, αν όχι και στους περίπου 1500 καλεσμένους που βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο γαμήλιο γεύμα στους Κουρήτες, τουλάχιστον σε εκείνους που αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Όλα κυλούσαν ήρεμα και γιορτινά στο γάμο όταν εντελώς ξαφνικά πάγωσαν οι πάντες καθώς έβλεπαν έναν 62χρονο να κάνει απελπισμένες κινήσεις χωρίς να μπορεί να μιλήσει ζητώντας βοήθεια!

Τι είχε συμβεί; Ο καλεσμένος είχε… πνιγεί από μια μπουκιά φαγητού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και έκανε σπασμωδικές κινήσεις με τα χέρια του.

Για καλή του τύχη σε διπλανό τραπέζι καθόταν ο εντατικολόγος του Βενιζελείου Νοσοκομείου Κώστας Χαχλιούτης, μαζί με τον αδελφό του πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης Μανόλη και προσέτρεξαν σε βοήθεια. Ο γιατρός έγκαιρα κατάλαβε πως ο 62χρονος δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω απόφραξης των αεροφόρων οδών λόγω τροφής και με τη βοήθεια του αδελφού του, του έκαναν εκείνες τις αναγκαίες κινήσεις που βοήθησαν τη μπλοκαρισμένη τροφή στο λαιμό να βγει κι έτσι του έσωσαν τη ζωή!

Όπως περιγράφουν στο cretalive αυτόπτες μάρτυρες ο φόβος και η αγωνία των συνδαιτυμόνων μετά τη σωτηρία παρέμβαση υποχώρησε και η ανακούφιση και οι επευφημίες ακολούθησαν ενώ ένα ζεστό χειροκρότημα προς τα αδέλφια Χαχλιούτη που έσωσαν τη ζωή του 62χρονου σημάδεψε τη βραδιά που θα μείνει στους θαμώνες αξέχαστη !

 

φωτογραφία αρχείου

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ