''Πάμε μαζί!- Δρόμος Πολυρρηνίας'', στην Κίσσαμο

''Πάμε μαζί!- Δρόμος Πολυρρηνίας'', στην Κίσσαμο

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Κισσάμου, το Ανουσάκειο ίδρυμα και τον Ερυθρό Σταυρό, με τη συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και ΑΜΕΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυρρηνίας, με την υποστήριξη του Δήμου Κισσάμου, του Ανουσάκειου Ιδρύματος, του Ερυθρού Σταυρού Τ. Π. Κισσάμου και της ΔΕΔΙΣΑ, διοργανώνει στις 17/4/2022 την εκδήλωση ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!-Δρόμος Πολυρρηνίας.

Πρόκειται για την διαδρομή 7χλμ, βαθμός δυσκολίας 1, με αφετηρία το Δημαρχείο Κισσάμου και κατάληξη στην κεντρική πλατεία της Πολυρρηνίας, με τη συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και ΑΜΕΑ (θα υπάρχει κάλυψη από mini bus, κατάλληλο για μεταφορά αναπηρικών αμαξιδίων, εφόσον το θελήσουν).

Σκοπός είναι η δωρεά του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, των εργαστηρίων Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής και Χειροτεχνίας του Ειδικού Σχολείου Κισσάμου, ΕΕΕΕΚ. Το σχολείο εκπαιδεύει τους μαθητές σε δεξιότητες, ώστε τελειώνοντας τις σπουδές τους να είναι σε θέση να εργαστούν. Παράλληλα, είναι μια ευκαιρία για συνάντηση, άθληση και περίπατο στην υπέροχη ανοιξιάτικη φύση.

Σημείο και ώρα συνάντησης: Δημαρχείο Κισσάμου 10 π.μ.

 Ώρα εκκίνησης: 11 π.μ.

Πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής: pamepolirrinia@gmail.com

Τηλ: 6973739180, 6906138811 (4 μ.μ – 9 μ.μ.)

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν στάσεις για νερό, ενώ θα υπάρχουν και δωρεάν λεωφορεία, για επιστροφή στη Κίσσαμο.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ