Πανό για τα Τέμπτη, στη Λιμνη του Αγίου Νικολάου

Newsroom
Newsroom

Από την Τ.Ο. Λασιθίου της ΚΝΕ

Πανό στην Λίμνη του Αγίου Νικολάου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, ανήρτησε η   Τ.Ο. Λασιθίου της ΚΝΕ, ώστε - όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - "το σύνθημα: «Δεν φεύγει ο θυμός, δεν σβήνει η οργή, είτε με τα κέρδη τους ή με την ζωή!», να φτάσει παντού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 


"H Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ στο Λασίθι της Κρήτης, μπροστά στην συμπλήρωση ενός χρόνου από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη αλλά και στη μάχη για την επιτυχία της Πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 28 Φλεβάρη, πραγματοποιεί ένα πολύμορφο άνοιγμα με περιοδείες σε χώρους νεολαίας, συσκέψεις και παρεμβάσεις και στις 3 πόλεις του Νομού.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιοδειών: 

  • Δευτέρα 26 Φλεβάρη, στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, με επικεφαλής την Ελισάνθη Κωστοπούλου, μέλος του Γ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ. 
  • Τρίτη 27 Φλεβάρη, στο ΕΛΜΕΠΑ Αγίου Νικολάου, με επικεφαλής τον Μάνο Τσιχλή, μέλος του Τ.Σ. Λασιθίου της ΚΝΕ. 
  • Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στο ΕΛΜΕΠΑ Σητείας, με επικεφαλής την Ελισάνθη Κωστοπούλου, μέλος του Γ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ. 
  • Τετάρτη 28 Φλεβάρη στο 1ο και 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας, με επικεφαλής τον Στέφανο Βαρδάκη, Γραμματέα της Τ.Ο. Λασιθίου της ΚΝΕ. 

Στις 28 Φλεβάρη δίνουμε απάντηση στον δρόμο! Συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις που καλούν σωματεία και φορείς, στις 11πμ στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας και στην κεντρική πλατεία της Σητείας".
 
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ