Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Χανίων ο Γιώργος Φραγγεδάκης

Τι είπε ο ίδιος

Παραιτήθηκε από την θέση του αντιδημάρχου Χανίων, ο κ. Γιώργος Φραγγεδάκης. Όπως είπε στο zarpanews.gr ο κ. Φραγγεδάκης, οι λόγοι που τον αναγκάζουν να εγκαταλείψει την θέση του Αντιδημάρχου είναι επαγγελματικοί και οικογενειακοί.  

Η παραίτηση του υπεβλήθη στον δήμαρχο Χανίων χθες Πέμπτη. Πάντως, όπως είπε δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την θέση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως οι αρμοδιότητες που είχε ως αντιδήμαρχος Χανίων ο κ. Φραγγεδάκης ήταν η οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμός και έλεγχος όλων των λειτουργιών και των Τμημάτων της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

Σχετική ανακοίνωση του κ. Φραγγεδάκη έγινε στη σελίδα του στο facebook στην οποία αναφέρει:

“Χθες το πρωί, ζήτησα από τον Δήμαρχο να με απαλλάξει από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου για λόγους κυρίως επαγγελματικούς. Επίσης, του ανακοίνωσα την απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με κανένα συνδυασμό, αλλά να συμμετέχω στην Δημοτική Αρχή, να την στηρίζω και να συνεργαστώ με όποιον απαιτηθεί, μέχρι το τέλος της θητείας της. Ο Δήμαρχος κατανοώντας τα ζητήματα που του έθεσα έκανε αμέσως δεκτή την παραίτησή μου και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση