Παρέδωσαν αθλητικό υλικό στo ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου

Παρέδωσαν αθλητικό υλικό στo ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ ) Τυμπακίου, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής ΔΔΕ Ηρακλείου κ Ι. Νηστικάκης  και το μέλος της Δομής ΦΑΣΧΑ και εκπαιδευτικός ΠΕ 11, κ. Δήμητα Νεονάκη και παρέδωσαν αθλητικό υλικό για τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθήματος Φυσικής Αγωγής στο σχολείο αυτό. 

Η ενέργεια αυτή ολοκλήρωσε τη δράση που ξεκίνησαν οι ΥΦΑΣΧΑ ΔΔΕ Ηρακλείου στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού :«Αθλούμαι-Μένω Υγιής –Μένω Ασφαλής», και αφορούσε σε όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής του Ηρακλείου.

Αθλητικό υλικό

Κατά την επίσκεψη συζήτησαν με την Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ, κ Τσιγγένη Δέσποινα και την εκπαιδευτικό ΠΕ11 κ. Δουλγεράκη Φωτεινή, για τα ζητήματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής αλλά και το σχολείο γενικά. Ευχάριστη εντύπωση προξένησε το κλίμα μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών και είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι εκπαιδευτικοί για τις σχέσεις στοργής και αγάπης που έχουν καλλιεργήσει με τους μαθητές τους. 

Σε ένα σχολείο που δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις και επομένως ο Σύλλογος Διδασκόντων αλλάζει συνεχώς εκτός από τη Διευθύντρια και τα τελευταία χρόνια και την εκπαιδευτικό ΠΕ11, αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως άθλος. Αξίζουν τη στήριξη από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Επισημαίνεται ότι κατά την επίσκεψη τηρήθηκαν τα σχετικά υγιειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid19 .

Αθλητικό υλικό

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ