Παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του ο Γρηγόρης Νικολιδάκης

Newsroom
Newsroom

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος αρχικά έκανε απολογισμό του έργου του και στη συνέχεια παρουσίασε τους στόχους της νέας πενταετίας

Στις Μοίρες με πάνω από 1200 άτομα σε γνωστό κέντρο της περιοχής, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού «Τολμάμε Μαζί» του εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου ΦαιστούΓρηγόρη Νικολιδάκη.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος αρχικά έκανε απολογισμό του έργου του και στη συνέχεια παρουσίασε τους στόχους της νέας πενταετίας, τονίζοντας ότι στο ταμείο του Δήμου υπάρχουν 90.000.000 ευρώ για να γίνουν -εφόσον επανεκλεγεί- όλα εκείνα τα έργα που χρειάζονται για να καταστεί ο Δήμος Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού!

Νικολιδάκης παρουσίαση ψηφοδέλτιο Δήμος Φαιστού Ηράκλειο Εκλογές 2023

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τολμάμε Μαζί» υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του για την κοσμοσυρροή και την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του, ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας πως η παρουσία τους είναι τιμή για τον ίδιο! «Είμαι ένας άνθρωπος που έχει δοκιμαστεί για τέσσερα χρόνια. Το να βρίσκεστε εδώ, σημαίνει πως κρίνατε τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου και αποφασίσατε για μια ακόμη φορά να μας στηρίξετε. Αποφασίσατε για μια ακόμη φορά να μας δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία» είπε συγκεκριμένα ο κ. Νικολιδάκης.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στα όσα έγιναν επί της δικής του θητείας είπε μεταξύ άλλων: «Ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες, που όμως δεν μας γονατίσανε. Δεν μας φόβισαν! Προχωρήσαμε μπροστά. Καταφέραμε να φέρουμε χρήματα στον Δήμο μας. Και αυτά τα χρήματα είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!».

Απευθυνόμενος στους αντιπάλους του σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και παράλληλα κάνοντας μια αναδρομή στα χρόνια της θητείας του ως Δήμαρχος,  θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα ο κ. Νικολιδάκης ανέφερε: « Δεν θέλω να πω λέξη για τους αντιπάλους μας. Καθένας κάνει τον αγώνα του. Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχω ένα παράπονο. Όταν μπαίνεις στη μάχη, μπαίνεις για να παλέψεις πραγματικά. Δεν μπαίνεις στη μάχη για να πετάξεις λάσπη, αλλά πολεμάς. Εμείς αυτό κάναμε και αυτό θα κάνουμε και την επόμενη πενταετία. Δεν είμαστε επαίτες. Ζητούμε, απαιτούμε και τα καταφέραμε! Πήγαμε στις παραθαλάσσιες περιοχές που είναι πραγματικά η ναυαρχίδα του τουρισμού μας. Θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε το κομμάτι που μας αναλογεί και σε αυτό το επίπεδο. Παλέψαμε, δώσαμε νερό σε όλα τα τουριστικά καταστήματα. Τη δεύτερη χρονιά καταγράψαμε τα προβλήματα του δήμου και δουλέψαμε για να μπορέσουμε να φέρουμε χρήματα, πήγαμε στην ενδοχώρα και στα χωριά του βορρά που ήταν παραμελημένα.  Σήμερα σε όλα αυτά τα χωριά κάτι γίνεται. Πήραμε χρήματα από προγράμματα και αρχίσαμε σιγά- σιγά να αλλάζουμε τη μορφή όλου του δήμου. Αυτοί που μας κατηγορούν και λένε πως δεν υπάρχουν τα 90.000.000 ευρώ είναι αυτοί που ψήφισαν την αποδοχή της πίστωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι αυτοί που ξέρουν πολύ καλά ότι υπάρχουν ανάδοχοι και προχωρούν οι μελέτες και όλα αυτά τα έργα είναι ΥΠΑΡΚΤΑ είναι ΑΛΗΘΙΝΑ!  

Νικολιδάκης παρουσίαση ψηφοδέλτιο Δήμος Φαιστού Ηράκλειο Εκλογές 2023

Στο τέλος της ομιλίας του, ο κ. Νικολιδάκης παρουσίασε όλους τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού τόσο στο κεντρικό όσο και στα τοπικά συμβούλια, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του, δηλώνοντας έτοιμος να «Τολμήσει Μαζί» με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη για μια νέα προοπτική, πρόοδο και ευημερία του τόπου. Ο ίδιος αναφερόμενους στις σημαντικές προσωπικότητες που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του αποφασίζοντας να «ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ» του για ένα δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ανέφερε: «δεν μπορώ να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά οικειοθελώς και χωρίς καμία πίεση πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας. Είναι ένα ψηφοδέλτιο ΣΤΟΛΙΔΙ, ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ και αυτό το ψηφοδέλτιο δεν είναι δυνατόν να χάσει. Είναι ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από ανθρώπους με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με νέους ανθρώπους οι οποίοι είπαν ‘ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ’ να τολμήσουμε και εμείς μαζί σας γιατί αυτή η περιοχή ανήκει πραγματικά σε όλους μας. Θα ανήκει σε όλους μας λοιπόν και μετά τις 8 Οκτωβρίου. Μακριά από εμάς τα μίση και οι έριδες. Στόχος μας είναι να παλέψουμε για τα προβλήματα του τόπου και αυτό θα πράξουμε». 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ